Oksun1 40+1 oldum ıkı haftadır düzensiz sancılar cıkıyor nstde bnde hisedebılıyorum sürekli zaten son bı haftadır arttı artık 25 dk lık nst de 3 sancım cıktı bırı 100 lerde ıkısı 60 küsürlerde gecelerı daha cok sıklasıyor ama ne açılmam var ne baska bı belırtı üstelık ıkınci dogumum olucak ne yapcagımı bılemedım artık dogmayacak galıba bu durumda olan varmı yatışta vermiyor doktorum cumartesı bıdaha cagırdı suni isteyecem artık kabul ederse
058elf Oksun1 bende 40+2 oldum canım salı günü nst de sancı çıkmıştı ama ben hissetmiyorum, iki gündür nişan geliyo ama sancı yok yarın kontrolüm var eğer bu gece sancım olmazsa yarın bi yol izleyelim artk diyecem doktoruma
Denizzz88 Oksun1 bende bugün tam 40 oldum dün gitmiştim doktora kanala girmemiş daha 1 hafta daha bekleriz dedi kanala girerse suni veririz dedi ama ben kendi kendine gelsin istiyorum suni çok daha ağrılı oluyormuş 🤦🏻♀️ bakalım en geç perşembeye kadar beklicez kanala girmezse sezaryan olcak artık 🤷🏻♀️
Oksun1 058elf bizide haberdar et lütfen bnde cumartesı gidecegım ve yatış istemeyı düşünüyorum artık gelmezse kılosuda ılerlemeye basladı cunkü 4 olduk inş cok kolay bır dogumun olur hangi hastaneye gıdıyordun
Mrvmld Benimde yarın 40 ım bitecek,ilk doğumum herşey kendi doğal akışında ilerlesin istiyorum,dr müdahale etmesin suni sancı vs gibi ama bebek kanalda da değil ağrım da yok,açıkçası endişeliyim
Minnosunannesiii 058elf bende öyle yaptım doğum devlette olacak Allah izin verirse bakalım oda kızım ne zaman gelecek 🤣
058elf Oksun1 ederim canım tabi ki, devlete gidiyorum aslında özel takipliydim devlete geçtim. Bizim kilomuz çok fazla değil o yüzden normal dedi doktor ama sancım yok
Oksun1 Mores 40+0 da geldi oda cuma yatış artık denmişti persembe gecesı kendı gununu doldurup geldi o ama sehır degıstık hastanem farklı burda 41 e kdr beklıycez dıyorlar ürkütüyor bu durumda benı bıraz
Mores Oksun1 41den korkmayın demekki yeri rahat zamanını bekliyor. 40+6da geldi benim bebiş 🌸benim doktor da 41e kadar bekleriz demişti. En hayırlı zamanda Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Oksun1 Denizzz88 o kdr agrılı gecıcek diye bı kural yokmuş ya hemen acılma olup dogumda olabılırmiş diyorlar bnde bılemedım 🤷🏻♀️