kzbn_05_05 Merhabalar ben yeni öğrendim gebeliğimi 4.haftadayız daha çok yeniyiz , sizlerin beta Hcg si ilk öğrendiğinizde kaç çıkmıştı acaba ? Bilgi alışverişi yaparsak çok sevinirim 🌹
Dilekcnkn kzbn_05_05 13,4 dü canım ama adetten önce öğrenmiştim bunu adet günüme yakın 2-3 gün önce yani 333,5 çıkmıştı
kzbn_05_05 BaharBall benim 179 çıktı yarın tekrar ölçüm yapılacak yükselecek mi diye , inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız 🤲🏻
Tucenur kzbn_05_05 4+5 2022 degerle ögrenmiştim suan 10 haftalıgız ☺️ İlk bebegimde adetten 3 gün önce 46 degerle ögrenmiştim
Melike3535 10.47 yle öğrendim 2 gün sonra 49.96 çıkmıştı 9 haftaligim şimdi:) adetim 1 gün geçince vermistim kanı bu arada
busrabyrm97 3 buçuk haftalıkken 90 di beta HCG değerim şuan 9 haftalık olduk sağlıklı ilerliyor çok şükür
kucuktosbik27 kzbn_05_05 adet olacağım gün test yaprım baktım pozitif ertesi gün hastanede aldık soluğu kese görünmemişti ama beta hcg 769 çıkmıştı haftaya gel demişti ozaman keseyi görmüştük
kzbn_05_05 kucuktosbik27 maşallah ne kadar yüksek güzel çıkmış değeriniz benim adet günüm geçmesine rağmen o kadar yüksek çıkmadı 😞
kzbn_05_05 30 martta regl tarihimdi dün ölçüldü 179 çıkınca düşük bir değer mi acaba diye biraz telaş yaptım , sizlerle Bilgi alışverişi yapmak iyi geldi Allah razı olsun 🤲🏻 İnsallah yükselir değerim 🤲🏻
kucuktosbik27 kzbn_05_05 ya bizim ilk yada 2. denemede oldu sanırım adetimden sonra 3 4 gün içinde birliktelik olmuştuk adet olmadan 1 hafta önce göğüslerim aşırı derecede sızlamaya başlamıştı o süredede sürekli rüya görüyodum hep hamilelik bebek vs anlamları çıkıyodu adet olacağım gün artık eşimle babası diye dalga geçiyodum akşam test alıp geldi anjnda çift çizgi oldu ikiside bende çok şaşırmıştım döllenme zamanıyla alakası var bunun tabi sizinki daha yeniyse düşük çıkar birkaç güne artar ama çok hızlı artıyo çünkü