SB_ MinnieMouse vallah dikiş yerimden dolayı normal giyinemezsem bende 2 taneyi elimde yikaya yikaya giyinecegim sanırım 😂 heryer kapalı ne zaman neler acilacagida belli değil Allah yardımcımız olsun
Zehraerdgn SB_ öyle tabikide ama hazirlikli olmakta fayda var ben biraz huyluyum sanirim o yuzden 😅 bu arada depend şoktada satiliyo bilgin olsun
SB_ Zehraerdgn normalde bende herseye hazırlıklı olurum ama şimdi depend ayıptan kullanmamak var elimde kalacak Şoktada gördüm canım evet
Medilifegun SB_ bence direk depend alım ben sadece depend kullanmıştım çok rahat ettim iki paket yetti bana sonrasında normal iç çamaşırlarımi giymistim
SansliAnne SB_ Ya aslında ben bazı marketlerde de gördüğümü hatırlıyorum. Marketler açık sonuçta bence bi ara büyük marketleri bi araştırın derimmm
Ozgeyagiz SB_ Kendi adıma söyleyim sezeyanda tabiki hiç bir. Şey hissetmiyorsun benim sonra kötü geçti kötü atlatanda var çabucak toparlanan da kişiden kişiye değişiyor
Baloncuk41 Marketlerde oluyo bato slip diye yüksek bel rahat biminkini bi kere aldm bi daha bulamadım a101inki idare eder ama hakmarinki cok kaliteli ama sadece 42 44 e kadar var zaten o kadarim diyosan al mutlaka
Tugbaumit SB_ yeter canım ben ilk doğumumda 3 tane koymuştum 2 gece kalmıstım birini kullanmamıstım bile smdi 2 tane koydum zaten lohusa pedleri büyük oluyor 🥰