SB_ Zafsim0801 dependle rahat ede bilirmiyim bilmiyorum bide baya terletiyormus felan ne yapacağımı şaşırdım vallah canim sanırım duruma göre çok kanamam olursa eşimi yollarım hemen eczaneye
Zafsim0801 SB_ bend öle dusunuyordum okadar iyi etmişim ki dikislerim aciyooo ama onu çıkartıp takmak on numara olduuu terletme hiç yok canım
Ozgeyagiz SB_ İnternetten sipariş verebilirsin.. Çabucak olduda bitti olsun inşallah saglıkla dogsun 🌸🌸🌸
Ozgeyagiz Ozgeyagiz SB_ Amiinn benimde doğum nasipse ağustosta büyük ihtimal sezeryan cunku ilki sezeryan 🤢🤢🤢
mmek_2014 Yeter canım merak etme. Ben iki kere sezeryan oldum ikisinde de normal iç çamaşırımı giydim hiçbir sıkıntı olmadı. Depent falanda almadım normal pedlerden kullandım. Sezaryenda öyle aman aman çok bir kanama olmuyor sıkıntı olmaz o yüzden.
SB_ mmek_2014 en yakın kız arkadaşımda 2 kere sezaryen oldu oda aynısını söyledi bu yüzden depend almadım sadece kendi bedeninden biraz büyük külot al dedi (veya yüksek bel) olmadı eşimi gönderirim eczaneye çok kanamam olursa Teşekkür ederim canım 🙏🏻💐
SB_ idiloska direk hamile külodu almadım ama kumaşı aşırı esnek yüksek bel denk gelmişti göbeğim icine sığıyor yani 😅 trendyoldan ne zaman kıyafet sipariş versem şansıma 2-3 jafta arası sürüyor gelmesi herkesde öyle mi bana mı denk geliyor anlamadım
idiloska SB_ yok hızlı kargolar şimdi ben ne aldıysam 2-3 güne geldi. Hatırlatmanız iyi oldu ben de alayım, ne renk alacaksınız siyah mı? Depend, emzirme sütyeni de almam gerek.
SB_ idiloska genelikle siyah iç çamaşırı kullanırım bu yüzden siyah aldım malum hepimiz kadınız leke felan olunca siyahtan daha iyi çıkıyor ten renginde veya beyazda hep hafif bi leke kalıyor sanki
idiloska SB_ bende 4 tane siyah var birkaç tane daha alayım. Siz bakın hatta indirimler filan var şu an.
MinnieMouse SB_ goturur canim zaten ilk gece depend veya hasta bezi kullaniyosun. Ikinci gun de kalin hasta pedi kullanmistim ben. Eve gecince de firsat bulup alamadim 2 taneyi elde yikaya yikaya donusumlu giydim 🤣 zaten elde yikamaya ugrasmiycaksan bi 12 tane falan olmasi lazim makine dolana kadar anca yeter 🤭
SB_ MinnieMouse vallah dikiş yerimden dolayı normal giyinemezsem bende 2 taneyi elimde yikaya yikaya giyinecegim sanırım 😂 heryer kapalı ne zaman neler acilacagida belli değil Allah yardımcımız olsun