paradiseeeeee endobeybi yok anam dönmüyor dönmüyor 36 dan sonra çok nadirmiş o yüzden bende sezeryan olucam salı günü çocuk sag da duruyor
endobeybi paradiseeeeee ben elimden geleni yapayım da daha sonra bu konuda mutsuz olmak istemedim, dönmezse yavrumun kararı dönmemek 😂 sanki benimki döndü gibi, dönmediyse de 40 41 haftayı beklemek istiyorum ben sezaryen için
paradiseeeeee endobeybi iyi sen cesaretlisim valla ben korkuyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin saglıkla alalım da yaweularımızı kucağımıza önemli olan o 😉
Figenkrts Nurbalam bende bugün öğrendim makat Geliş olduğunu 25 haftaligiz benim doktor bol su iç duşta masaj yap karnına %90 bebekler doğum pozisyonuna döner bebeğin hareketlerini iyi gözlemle Sol tarafına yat dedi dönmezse sezeryan olucak benim de
miranbeyinmothersi _Elifffffff_ 18 haftalık perinatoloji tandevumda ultrason detaylı incelendi ve baş geliş dediler aralarında . Acaba normal doğum yapabilir miyiz
furkansmom Nurbalam evet benim bebeğimde önce baş gelişliydi sonra makat gelişli oldu ve bir daha da dönmedi. sezaryenli doğum yaptım hiçbir sorunu yok bebeğimi sağlıklı kucağıma aldım