Nurbalam Kızlar 28+3 üm şimdiye kadar kızım hep baş gelişti bugun doktor kontrolümüz de makat geliş dedi . Benim gibi olup sonra dan pozisyonu değişen oldu mu acaba 💛 fikri olan var mı ?
paradiseeeeee Nurbalam 33 vakit var benim ki de aşşadaydı 33 falan 36 gittim sag daydı bebek kolay kolay da dönmez geldim 38 o yüzden sezeryan olucam son 40.41 haftaya kadar bi umut beklemek istemiyorum valla ha öyle ha böyle yapıştırıcam sezeryanı normal de dikiş atıyorlar seseryan da da aynı şey Allah herşetşn hayırlısını versin
aslannaz21 Nurbalam canm benim 34 te makat gelisti dr daha kucuk doner demisti daha doner merak etme daha kucuk senin bebis cok hareketli olduklari icin her pozisyona giriyolarmis
endobeybi Nurbalam 33+0 da doktorum bebek makat geliş 36ya kadar ondan sonra dönmezse şansımız azalıyor demişti. O günden beri 10 gün falan oldu ebemin tavsiyesiyle döndürme egzersizlerini yapıyorum ve döndü gibi hissediyorum. Cumartesi 35+0 da randevum var görücez dönmüş mü diye 😌 ama daha haftanız erken ama baktınız 32de hala dönmemiş egzersiz yapabilirsiniz doktorunuza danışıp
Nurbalam endobeybi benim de 2 hafta sonra tekrar randevum var bakalım olmasa söyleyecem egzersiz yapmak istediğimi 🥰
paradiseeeeee endobeybi yok anam dönmüyor dönmüyor 36 dan sonra çok nadirmiş o yüzden bende sezeryan olucam salı günü çocuk sag da duruyor
Thutik Nurbalam benim de makat geliş ama doktor 36 ya kadar dönebilir demişti. O yüzden beklemedeyiz bizde
_Elifffffff_ Nurbalam 21. Haftada detaylı da bizimde makat geliş dedi doktor ama kucuk olduğu icin daha cok değişir diye kafaya takmıyorum bayramdan sonra muaynem var bakicaz hala aynımi diye 😍😁😁
miranbeyinmothersi _Elifffffff_ 18 haftalık perinatoloji tandevumda ultrason detaylı incelendi ve baş geliş dediler aralarında . Acaba normal doğum yapabilir miyiz
Hat_ice Nurbalam o haftalarda benimde baş gelişti 30. Haftada makat denildi hala makat 37. Haftamdayim
idiloska 29′da makat gelişti, 33′de kontrolüm var yarın 32 oluyorum belki dönmüştür, bekliyoruz dönmesini, dönmezse sezaryen dönerse normal, ilerleyen günler gösterecek.