Aysensoydasss Swlatmn yaaa çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için. gerçekten ben de kendisinden çok memnunum, bilgisi ve tecrübesiyle güven veriyor.Doğuma şu an uzun bir süre var ancak takip sürecinde kendisiyle ilerlemek istiyorum. siz de içimi rahatlattınız 🙏🏼💜
Swlatmn Aysensoydasss canım benim eşimin kuzeni falan hep Şebnem hanımda doğum yaptı çok güven veriyor o hastanede halise hanım için de iyi diyorlar ama Şebnem hanım çok başka
Swlatmn Aysensoydasss ama sana tavsiyem canım bütün testlerini devlette yaptır zaten Şebnem hanım kendisi söylüyor devlette yaptırın diye çünki hastanede test fiyatları acayip uçuk Şebnem hanım kendisi de söylüyor zaten o yüzden devletten hep Dahiliye den randevunu Bi şekilde almaya çalış Şebnem hanım çok test isiyor çünki
Aysensoydasss Swlatmn Evet özellikle o hastanede gerçekten fiyatlar çok uçuk,dediğiniz gibi. Biz de şu ana kadar testlerimizi devlette yaptırmaya çalıştık ,umarım pandemi biraz hafifler de devlete de daha rahat gidebiliriz😊
Aysensoydasss Evet özellikle o hastanede gerçekten fiyatlar çok uçuk,dediğiniz gibi. Biz de şu ana kadar testlerimizi devlette yaptırmaya çalıştık ,umarım pandemi biraz hafifler de devlete de daha rahat gidebiliriz😊
Swlatmn Aysensoydasss aynen canım yani acayip fiyatlar istiyorlar doğum için bile hastane altyapısına göre çok yüksek fiyat istiyorlar
Swlatmn Aysensoydasss canım ben hamileliğin ilk başlarında konuşmuştum ama muhasebnin tutumu beni çok rahatsız etmişti hem Yoğun bakım üniteleri yoktu hemde çevredeki Bi çok donanımlı hastaneden daha yüksek ücret talep etmişlerdi üstelik sıralamışlardı işte şu komplikasyon olursa şu ücret şu olursa şu ücret hep ücrete sayılı Bi mantıkları vardı bunlar beni rahatsız etmişti ve ozaman bana normal doğum için 3.900 falan gibi Bi rakam ama içinde hiç. Bişi yoktu şimdi nasıl bilmiyorum bende Doktorumdan çok memnun olduğum halde değiştirdim hamileliğimin ileri haftalarında.
Aysensoydasss Swlatmn normal doğum için gerçekten çok fazla. Zaten çoğu konuda saçma bir fiyat politikaları var. teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için🙏🏼