Mrymonek Yaya yumurtayı hergun yemek gerek. 1tane. Doktorum öyle dedi benimde. Hurma için duyduğum kadarıyla günde 1den bişey olmaz ama fazla yememek lazım. Açılma yapıyor diye duymuştum hamileliğin son haftalarında yenmesi uygun 4 5 tane gibi
Boncukgiller003 Yaya valla ben canım ne istedi onu yiyorum 😂 meyve çok severim ilk haftalardan itibaren 2-3 porsiyon yerim günde. Ama cips kola salam sucuk hazır paket çikolata kekler de yiyorum seviyorum çünkü. Tabi abartmadan. Tatlıyı da yiyorum hamur işi de kuru meyve kuru yemiş de. Yani protein ağırlıklı da besleniyorum karbonhidrat da tüketiyorum bolca 😅 doktorum yasak koymadı sen zayıf kızsın o yüzden istediğin herşeyden yiyebilirsin aşırıya kaçmadan dedi. Bende yedim 😁 33 haftalığım 10 kilo aldım 🤭😁
Denedimyedimgezdim Yaya yumurta yiyebiliyorsan her gün yemeni öneririm, yediğin meyve-kuru meyve miktarı bana biraz fazla geldi şeker-kilo sorunu yaşamamak için yarıya düşürebilirsin sanki. Protein ve sebze ağırlıklı beslenmen daha iyi olur
Min23 Yaya ama hurma icin erken olabilir doktoruna danış istersen ben 36 haftada yeni başladım mesela….
Ruyasusam Yaya Bana doktorum ilk hamile kaldığımda 35. Haftaya kadar hurma yeme demişti. Son ay açılma kolay olsun diye tüketilebiliyor 🤗 Hurmayla birlikte ananas , bitki çayları, maydanozun fazlasınında son aya kadar tüketilmemesi gerektiğini söylemişti 😊