Humeri İki haftadır doktora gidip geliyorum embriyo gözükmüyor ama hcg yükseliyor başına böyle bisi gelen varmış yarında bakacak yükselme olmazsa alacak galiba 😔
Firstlady Humeri canim ya seni uzmeyi gercekten hic istemem ama benim de basima gelmisti. Embrion yoktu. Ama kan tahlili yaptirmamistim. Kendi kendine düştü. Ilk gebeliginse sakin aldirma sonra ziyan olur. Bekle bakalim noluyor
Ozanefe Humeri benimde öyle oldu canım kese var içi boş kürtaş oldum bu ikinci gebeliyim hakından hayırlısı😔
Semiha_ Humeri son adet tarihinden hesaplıyorsun değil mi ? Ben 5+5 te keseyi gördüm 7+1 de bebeği gördüm bekle mutlaka tek doktorla kalma canım
Semiha_ Humeri hayır o şekilde olmaz herkesin gebelik tarihi son adetinden hesaplanır canım çok nadir belki doktor duruma göre değiştirebilir bilginiz dahilinde ama hepimizin son adet tarihinden hesaplanıyor
Mimhb Humeri son regli tarihinizin başlangıcından itibaren kaç haftalık olduğunuzu hesaplayın. 6.-7. Haftada görünenler oluyor stres yapmayın hemen.
Adaa8905 Humeri Yükselir canım bende boş gebelik yaşadım en son betam 10.000 çıkmıştı ama seninki daha erken biraz daha bekle