HamileKadin Merhaba kizlar🌸 37+5 gunluk hamileyim. Sabahtan beri boyle adet agrisi gibi karnim agriyor. Sanci seklinde degilde normal karin agrisi gibi. Sizce dogumun baslicaginin habercisimi 🙈 ilk gebeligim ve daha once yasamadigim icin bilemiyorum..
Eczmery123 HamileKadin yarın 39 haftalık olacağım. Bende de aynı karın ağrısı var. Vajinada değil de daha çok karın bölgesinde. Özellikle sabah uyanınca oluyor. Galiba yalancı sancı dedikleri şey bu
HamileKadin Mom789 insallah canim darisi sana❤️ Bizde heycanla bekliyoruz son gunler daha zor geciyor
Mom789 hellobaby0 oyy Allah sabir versin valla ben artık dayanamıyorum ya sende zaten son güzel geçirecegin 1 ayin sonra kabus dolu günler başlıyor hazır ol 😂
hellobaby0 arzubldk sende haklısın nasıl geçiyor bu günler nasıl sonlara yaklaşacağız bilmiyorum hiç😅😅😅
HamileKadin Su123 bende ne guzel seviniyordum artik dogum yaparim diye, ama demek ki belli olmuyor 😃 neyse saglikla gelsinlerde biz beklemeye raziyiz
Hilal2205 40+1 haftasından bildiriyorum tarif ettiğiniz ağrıları 1 aydır çekiyorum ama ntsde sancı hiç çıkmıyor 😂🤪
HamileKadin Hilal2205 yaa okadar uzun surecegini bilmiyodum dogum yaklasmistir diyodum ama demekki ne olacagi belirsiz🙊
HamileKadin Eczmery123 senindemi ilk gebelik canim🙈 keske onceden bilebilsek nezaman basliyacagini, surekli disardayim korkuyorum ayak ustu doguracagim diye😂
Yagmur58 Eczmery123 bende 39 haftalik karın ağrısı vardı iki gündür sırt ağrısıyla birlikte dün nişanım geldi
Eczmery123 HamileKadin evet benim de ilk. Ama ilk gebeliklerde doğum hızlı olmazmış. Yolda doğurmayız yani 😄 24 saat sancı çeken bile var
Melikeeslemm Eczmery123 valla orası hiç belli olmuyor canım ilk gebeligimde suyum geldi hastaneye gittim 6 cm acilmam vardi sancı vs hicbisey yok kendi sancimla 3 saat içinde doğum yaptım 😁 oda sanciyi son 1 saat çektim 😁