selen06 Bende lierac kullanıyorum şuan 22 haftalık gebeyim henüz hiçbir yerim çatlamadı duştan çıkınca da mutlaka bebek yağı sürüyorum tük vücuda, bunlara ek olarak bol su içmekte çok önemli 🥰
Damlahepdundar selen06 olabilir bir şey diyemeyeceğim çünkü ablam 3 sezeryan doğum yaptı ama çatlağı olmadı 😅
ogretmenanne38 Mimhb bende sari kantaron yağı aldım ama İnternette hamilelikte kullanılmaması gerektiği ile ilgili yazılar okudum kullanmadım siz bir sıkıntı yasadiniz mi acaba
Mimhb ogretmenanne38 hayır bana doktorum çatlak kremleri ile ilgili bir liste verdi arasından ikisini seç kullan dedi. Yeni başladığım için bir sıkıntı yaşamadım ama çok kişi de iyi geliyor diye yazmıştı ben de araştırayım bi
ogretmenanne38 Canseltkl kantaron yağının sıkıntısını gördünüz mü acaba aldım ama korktum kullanmadim
ogretmenanne38 Mimhb doğumdan sonra kullanayım diye bekletiyorum bende İnternette okuduğumda kafam karıştı
SemanurKececi ZGamze ikinci kutusuna geçtim ben onun dört beş aydan itibaren kullanıyordum hiç etkisini görmedim öyle güzel çatluyorum ki anlatılmaz yaşamayında😂😂
bestesmom ZGamze doktorumun önerisi ile lierac aldım 3. Ayımda basladım şuan 5. Ayın içindeyim güzel gibi inşallah çatlama olmaz
SemanurKececi bestesmom maalesef bende hiç işe yaramadı ama benim vücudum çatlamaya çok elverişli belki o yüzdendir bilemiyorum açıkçası
Elvinimm ZGamze ben ilk hamileligimde kakao yagi kullandim hic catlagim olmadi ve simdi ikinci gebeligimde gine kakao yagi kullaniyorum bitkisel ve daha uygun
ogretmenanne38 Canseltkl internette okuduğum açıklamalar çok kafamı karıştırdı bir kez kullanıp bıraktım bende ama tekrar başlasam mı diye düşünmeye başladım şimdi
nerudaes Lithops Merhaba, kullandığınız incia krem jel formunda olanından mıydı? Yoksa yuvarlak kutu yağ formlu muydu? Sanırım aynı markaya ait 2 ürün var
Lithops nerudaes üzerinde jel yazıyor tüpte. Ama kıvamı bayağı yağ gibi. İçinden lierac gibi jel çıkacak sanıyordum yok bu bayağı yağ
Denizzz88 sevgisari benim göbeğim hamilelikte kendi kendine tüylendi zaten ama olurmuş bazılarında öyle hamilelikten sonra dökülüyormuş kendi kendine doktora sordum hatta yani hindistan cevizi yağını kullanmadan önceden oldu o onu kullanmak ekstra bi tüylenme yapmadı yani
Havva-61- Selcan- bende yaptı işte herkeste aynı etkiyi yaparmı bilmiyorum kullanma bakalım düzelir mı
Bubbles ZGamze lierac ve burt’s bees mama bee canım. İkisini aldıktan sonra başka bir şeye ihtiyaç yok. Lierac karın, kalça ve göğüslere sürülüyor. Burts bees sadece karına.