Hiloooss Hindistan cevizi yagi hem gogus hem tum vucut ayrica dogumdan sonra da kullanabiliyorsunuz emzirirken sorun olmuyor hic
Nazzlitekcan ZGamze Lierac çok iyi ben de onu kullanıyorum göğüs bacak karın hepsine sürüyorum hatta şuan indirim var alcaksan şimdi al derim
Nalanmalkoc Lierac kullanıyorum bende 8 aylık oldum herhangi bir çatlak olmadı duştan çıkınca da uni baby nin bebek yağını kullanıyorum
Merosing ZGamze hamileliğimi öğrenir öğrenmez başladım her duştan sonra sürmeye özen gösteriyorum ama tabi ki ne yaparsak yapalım çatlak genetiktir. Vücudumuz çatlamaya müsaitse ne yaparsak yapalım çatlıyoruz :( Lierac kullanıyorum bende :)
Minikannecik2 ZGamze dalın bebek yağı, vücut losyonu zeytinyağlı bim de falan var birde hint yağı kullanıyorum " ama 4. Ayda biooil alicam canım suan 13 haftalığım 2. Olduğu icin baya başladı çatlak 😭
Nfs_yk ZGamze ✔️Biooil ilk doğumda da kullandım güreşçi gibi yağlandım sıfır çatlak şuanda 2. Hamilelik içinde aynısını uyguluyorum
Bebeksum ZGamze 14+3 üm geçen hafta başladım gün aşırı bio oil kullanıyorum ilerleyen zamanlarda hergün süreceğim
Semrakrbck ZGamze ben yıllardır vücuduma hep yağ krem kullanıyorum ama ilk gebeliğim olmasına rağmen 33 haftada çatladım hemde ne çatlama şimdi 38 olduk biraz daha doğurmasam sanırım karnım hepsi çatlayacak😞😞😞
Susamcik ZGamze ben lierac ve sebamed in kremini kullanıyorum. Hamile öğrendiğim andan itibaren başladım korkuyordum çatlamaktan. Şuan 27. Haftadayım. Çatlağım yok inşallahta olmaz bundan sonra.
Aylinsemih AcarH https://imgyukle.com/i/OB1dqH Benim kullandigim bu canm ama küçük durduğuna bakma baya gidiyor pompalı bu bir kere pompasını sıkıp uygulayacağın yere sürmen yeterli zaten yağlı bi krem hemen yayılıyor her yere
VeraVrea ZGamze ailemde Lierac ile neredeyse yıkanan kaç kişi varsa doğuma bir hafta kala çatır çatır çatlamış🤨🤨
Lezginka ZGamze badger balm kullanıyorum, yorumları çok iyi ancak henüz başarısını tecrübe etmedim. Fiyat olarak oldukça yüksek gram olarak ise az. İçeriği de tertemiz. Var mı kullanan sahi?
Teacherr Lezginka ben kullanıyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri 37. Haftaya geldim hemüz çatlak yok
ogretmenanne38 Canseltkl kantaron yağının sıkıntısını gördünüz mü acaba aldım ama korktum kullanmadim
-birsen- Ecos123 benimde gögüslerin iç kismi kizarmis ama yeni olusmus bepantholle baya bi bebe yagi sürdüm işe yaradi gibi sende dene
213347ayse2133 ZGamze ben 8 ayıma girdim karnimda morluklar oluşmaya başladı çatlaklar oluşmaya başlıyor hakiki zeytin yağı kullan ben bir haftadır kullanıyorum morluklar dağılmaya başlıyor
Damlahepdundar ZGamze 4. Ayda mustela çatlak kremine başladım şu an 38. Haftadayım haftaya doğum var ama hiç çatlağım olmadı.. Şans, genetik vs değilse 😅