Kedisever3535 Serapveminikleri cıktı canım değer yok rakamsal ama.bazi şeyler var karşısında hep negatif yazıyor Anlayamadım yarin soracağım doktora
Kedisever3535 Serapveminikleri canım atmayı bilemedim ama yazayım Dansite 1.015 Ph 6 Eritrosit, lokosit, nitrit,protein,glikoz,keton,bilirubin negatif Urobilinijen normal
Kedisever3535 Serapveminikleri geçeninde de hepsi negatifti nitrit pozitifti . Antibiyotik ve tek kullanımlık ilaç vermişti. Yarin sonuçları atacağım bakalım ne diyecek
Serapveminikleri Kedisever3535 at cnm at inşallah yoktur ama varsa o ağrı yapıyor bu arada naisl oldu geçti mi
Mrymonek Kedisever3535 bendede geçen hafta çıktı enfeksiyon ilaç vermedi bol su iç dedi önümüzdeki hafta bidaha tahlil vericem inşallah geçmiş ilerlemiştir. İlaç vermek istemiyor kimisi anlamadım bendee
Kedisever3535 Mrymonek bazen su ile de geçmiyor canım ilk denemek istemiştir dr . Ben daha önce hiç enfeksiyon olmamıştım hamilelikte ilk
Serapveminikleri Mrymonek değere göre vermiyorlar eğer 5 ve üstü olursa ve riskliysr direk veriliyor ama risk yoksa ve 5 ise su ile geçer diye vermiyorlar
Mrymonek Serapveminikleri 40 çıktı canım benim ona rağmen her hamilede olur suyu arttır dedi :) 5in bayaa üstünde yani bilemiyorum neden vermedi
Yoncaglseven Kedisever3535 Bebek büyüdükçe rahim genislermis bu yüzden normal tabii bebek büyüdüğü için ağırlaşıyor vücut istirahat etmen gerek canim ama çok çok rahatsız olursan doktora görün derim.
Serapveminikleri Mrymonek aaa çok riskli nasıl vermedi ya bence başka Dr gidin enfeksiyon çok kötü cnm böyle.suyla geccek bir değer değil bazı Dr bunun farkında değil ihmal ediyorlar benimkide pislik ihmal etti ilk cocugumda erken doğum yaptım su illet enfeksiyon yüzünden.. şimdi 2 ci gebeliğim ben kendim Dr gidip idrar veriyorum ve acildeki Dr ilaç yazmasını istiiyorum sizde başka Dr gösterin 40 baya yüksek
Mrymonek Serapveminikleri Sağlık ocağında verdiğim tahlilde çıktı ben veremem ilaç kadın doğuma gösterin sonucu filan dedi ona gittim kendi doktorum yoktu başka doktora gösterdim oda böyle dedi artık doktor doktor gezmekten sıkıldım cidden. İlk hamileliğim bende bilmiyorum öyle risklerini filan. Yakın zamanda bidaha gideyim ozaman yani elleeine yapışır sanki ilaç verse. Suyu da ben çok içerim her dk bardağim doludur yani biter doldururum sayamam gün içinde ne kadar içtiğimi bile. Neyse yine gidicem başka birine ozaman:)
Kedisever3535 Serapveminikleri Bana purinol verdi ilacın üstünde süt ürünleri portakal vs tüketmeyiniz ilacı içerken diyo anlayamadım. Doktora sordum ilk kez duydum diyor . Prospektüs unde de hamilelerde kullanılmaz diyor.
Serapveminikleri Mrymonek acile gitsen de verir o değerde cnm monurol verir oda zaten hafif bir ilaç bence acile git ver