Gururunannesi Ela20 gazdır o canm bana da oldu 😂. 19 haftalıkken doktora anlattım yok gazdır o dedi 😂😂
plakayerli Ela20 ben 14. Haftada sadece baloncuk patlaması hissetmiştim ve muhtemelen bebekti o :) çünkü sonra hep devam etti
Baharmm16 masalmmm bana da aynısını dedi o hareketli sen hissedemiyorsun dedi 25 hafta sa net şekilde hissedersin dedi bekliyoruz bakalım 🤔 çok şaşırıyorum geçen burada okudum 12 hafta da hissedenler var bende tık uok
Pambix Ela20 ben kilolu olduğum halde ilk bebehimde 18 haftada hissetmistim uzanırken. Dediğiniz gibi bebek hareketi olabilir zaten zamanla daha net emin olcaksiniz bebek hareketi olduğundan,😊
Esra_80 Ela20 bebektir canım bende 17+6 da hissettim çok farklı bir duygu rabbim herkese yaşatsın 🥰🌸🙏🏻Şuan 32 haftalığım saglıkla gelsinler inşallah 🥰🙏🏻
Ela20 ege_ayaz_mom yok değil devlete giriyorum 15 te göremedim ama tahminen kız dedi kesin diyemem dedi henüz belli değil bir dahaki kontrole gitmeme daha var zaman
Zelihaoncl Bende de oluyor canım özellikle sırt üstü yatınca boyle pıt pıt şeklinde bagırsak hareketi degıl yanı. 😂 Gecen gun hatta ıcımde bırseyın kaydığını içinde sankı tüy gezdirmissin hissi oldu ilk defa 🥰🥰 bildiğin kaydı içimde
Pelin__1 Ela20 evet vıgır vıgır oluyor gerçekten de ben de ilk 18+5te hissetmiştim. 19dan sonra dışarıdan göreceksiniz zaten pıt pıt o hareketlerini 😊