kedilianneee Melisa35 7+4 bulantılarım çok var onun haricinde her şey güzel çok şükür yarın kalp atışlarını dinlemeye gideceğim 🥰
Sevens oznrgkdnz_ 5+4 oldum ben duyulur mu bilmiyorum 2 hafta sonra 18 de gel dedi doktorum. Kese göründü sadece
Sena343 Birumuteses29 bende 7. Haftamdayım ve kabızlık var bayramdan sonra inşallah kalp atışlarımız duyulacak🥰
Birumuteses29 Sena343 herkeste kabızlık oluyormuş ama bende ishal oldum avokado rahatsız etti beni siz tüketiyormusunuz o ishal yaptı😔
Elcnbykckr Birumuteses29 avokado ben tüketmiyorum hiç sevmiyorum tadını siz neden tüketiyosunuz belki Evet ishal o yapmış olabilir
neviniko kurabiyenin-annesi- aynı durum bende de var kasık agrısı doktora sordum normal dedi merak etmeyin
Ezgiozkul kedilianneee merhaba şimdiye kadar kusmayınca olmayacak sandım ama bugün başladı kusmalar kalp afişimizi 6. Haftada duyduk biz darısı başınıza
Teacherandmom Kabızlık ve karın ağrısı ben de oluyor normaldir diye düşünüyorum onun dışında başka bir sıkıntım yok cok şükür. Ben her sabah avokado yiyorum ama ishal yapmadı bende