Drysglm98 DnzylmzToprak hahaha umarım öyledir ya bir sonraki kontrol de düşük önleyicileri keserse benden mutlusu yok. Gebe kaldığımdan beri günlük iğne ve progestan kullanıyorum.
Minnosunannesiii DnzylmzToprak Adıyaman dayım canım valla tansiyon bide şeker var bende gebelik sınırda şeker ama tansiyon yükseliyor hastaneye yatıyorum 2 günde bir doktorun biri geliyor diyo yürüyüş yap diğeri geliyo diyo sakın üstüne basma 🤣🤣🤣
DnzylmzToprak Minnosunannesiii ay bu doktorlarinda ortak fikirde olmaması extra yoruyor insanı. İçine sinen birini dinlicen gerisine kapatcan gözünü kulağını sanırım rahatlik anca böyle
Yasgul45 DnzylmzToprak son 7 çok heyecanlıyım bir an önce gelsin diyorum ama oğlumun yeri iyi gibi gelen giden yok 😂
depsizoo DnzylmzToprak aynen ya aman sıkıldım iyice evde ordan kalk oraya ordan kalk başka yere otur sürekli otur otur çürüdü iyice🤣
DnzylmzToprak depsizoo 😅😅😅 di mi normalde dışarda çalışmaya alışınca aktif hayat unutturuyor. Gerçi böyle de ev işlerine sarıyor insan
Yagmur0607 Pelooo Valla bugünlerde başladı sanırım yalancı kasılma olmaya başladı bilmiyorum da ilk çocuğum değişik bişey 😊 Maşallh sağlıkla gelsin inşallah fıstık☺️
depsizoo DnzylmzToprak bide evde 4 kadın olunca hamileye iş düşmüyo 🤣 2 görümcem var markete falan onlar gidiyo yemeği bulaşıkları annem hallediyo bana çok nadir iş düşüyo 🤦
Denizzz88 DnzylmzToprak evet biraz araştırdım bende bakalım yapıcam denilenleri inşallah faydası olur