DnzylmzToprak umran1312 ayyy bu nasıl bir rakamdır 🤗 biz o gün geldiğinde bakalım nasıl olacağız . 2. Gebeliğim ve ilki sezaryen 🤔
DnzylmzToprak depsizoo Benim de iyi şimdilik yavaş yavaş yatakta dönmeler falan zorluyor . Ayaklarima kramplar giriyor . Onun dışında pek bı sıkıntı yok. Şu yasaklar bitseydi bı rahat yürüyüşlere ciksaydik . Rahatlatacaktik
depsizoo DnzylmzToprak aynen ya aman sıkıldım iyice evde ordan kalk oraya ordan kalk başka yere otur sürekli otur otur çürüdü iyice🤣
DnzylmzToprak Denizzz88 ayy hadi sağlıklı kolay doğumlar inşallah . Normal doğum mu olacak nasipse sancıları bekliyorsun di mi
Denizzz88 DnzylmzToprak evet cnm sancı bekliyorum normal istiyorum ben ama bebek kanala giris yapmamış daha 1 hafta bekleriz dedi girmezse eğer sezaryan olucak artık🤷🏻♀️
DnzylmzToprak Minnosunannesiii 😅😅😅 hangi şehirdesin o kadar çektirdi sana . Ya kaç numara büyüdü ki . Bazı egzersizler var aslında ödem olmasını engelleyici azaltıcı. Bilemiyorum etki eder mi ama rahatlatır yaaa sen bı bak videolarına
Minnosunannesiii DnzylmzToprak Adıyaman dayım canım valla tansiyon bide şeker var bende gebelik sınırda şeker ama tansiyon yükseliyor hastaneye yatıyorum 2 günde bir doktorun biri geliyor diyo yürüyüş yap diğeri geliyo diyo sakın üstüne basma 🤣🤣🤣
DnzylmzToprak Denizzz88 yaa kanala girmesi sağlıklı bir doğum için son dönem egzersizleri var günlük 5 hurma ve bitki çayları gibi normal doğumda kararlı isen elinden geleni yap
DnzylmzToprak Alışveriş ve hazırlık yaptın mı .? Ben daha bir çorap bile almadım su yasaklarin bitmesini bekliyorum
Denizzz88 DnzylmzToprak evet biraz araştırdım bende bakalım yapıcam denilenleri inşallah faydası olur