Busra333 prensesannesi__ 2 hafta sonra randevu verdi devlet hastanesi kocaelideyim ben. İstanbul da denemedim randevu ama Kocaeli için rahatlıkla söyleyebilirim 1 hafta sonraya alabiliyorsunuz
Dilara-u Busra333 merhaba, bende kocaelinde oturuyorum da . Önce doktordan randevu mu alıyoruz ? Doktor mu bizi ayrıntılı ulturasona yönlendiriyor? Bir de Kocaeli de hangi hastaneye ve doktora gittiniz :)
Busra333 prensesannesi__ özeller gerçekten çok pahalı Kocaeli Medical 550 TL özel klinikler daha pahalı 800 e kadar fiyat sordum
prensesannesi__ Busra333 evet canım istanbulda 350 TL ye yapan yer var ama devlet yapiyosa o 350 yi bebeğimin ihtiyacını gideririm diye düşünüyorum pandemi zamanında yüz kapanma falan var o yüzden ilk hedefim devlet ins
Busra333 prensesannesi__ bence de canım devlet te gerçekten çok iyi doktorlar da var hatta bir çok özel hastaneye göre devlet doktorları daha güvenilir geliyor bana
prensesannesi__ Vera_vera yok canım sanmam ayrıntılı şart değil ama yapılsa güzel olur 24 haftadan sonra deri kalinlasiyo o yüzden pek tercih etmiyorlar bebeğin kalbine falan bakiyolar çünkü
Vera_vera prensesannesi__ ama renkli ultrasonu ben son aylarda diye duymuştum yanlış bi bilgimi edindim
prensesannesi__ Vera_vera ay bilmiyrm ki canım belki senin dediğin doğrudur ben yanlış biliyorumdur 🤭
Reyhandmrl midekoruyucu çapaya gidiyorum koskoca devlet hastahanesine randevu vermişlerdi . Neymiş ultrason cihazları bozulmuş iptal edildi . Mecbur dışarıda yaptıracağım . İnsanları mecbur bırakıyorlar
Esygy Seydaahmet34 nerde oturuyosunuz Bağcılar fatih mahallesinde akademi tıp merkezi var ben aradım fiyat sormak için 280 TL dediler en ucuz oydu
xelifgulxx Seydaahmet34 devlette yaptırdım ama afedersiniz hiçbir halta yaramıyor adam gibi bilgi vermiyorlar kilosu boyu haftasına iyimi diye sordum ona bile iyi iyi diyip geçiştirdi
Yagmurgencaydin Seydaahmet34 ben bir ay uğraştım gece bile girip bakıyordum günde 5 kere falan Devlette Zeynep kamilde çok şükür sıra buldum
Smysmt Yagmurgencaydin devlet hastanelerinde hangi bölümden randevu aliniyor zeynep kamike gitmeyi düsünüyorum
prensesannesi__ Yagmurgencaydin 4 e 5 kala arayın rahatlıkla alabiliyorsunuz kızlar ben 2 haftadır uğraşıyorum tam 4 de arayınca yoğunluk oluyo ama 5 kala arayınca tam dusuyo aradım aldım ben şükür darısı sizin başınıza ins
Nur2308 Seydaahmet34 bakirkoy uzmalar tıp merkezi 300 tl yaptırdım canm yakinsa gidebilirsin bayada ilgili ve detayli bakiolar