Minikanneee Kızlar daha 11+3 günlük hamileyim ama karnım hafiften çıkmaya başladı normalde biraz göbekli hamile kaldım zaten ama suan daha bi şiş sanki eskiye göre anlamadım bu haftalarda sizin de çıkmaya başladı mı🤷🏼♀️
Zhradc Minikanneee Canım ilk bebek mi göbek de olunca çıkıyor benm ikinci hamileliğim ikinci hamilelikte de daha çok çıkıyormuş şuan 16+4 oldum ama baya var karnım zaten göbeğim de vardı ama dha da çıktı
Anne_adayi57 Minikanneee çanım bazılarının iç karnı geniştir ondan hemen çıkmaz bazılarınınsa çok buyur bünye meselesi bence göbeğinin ne kadar çıktığı önemli değil hatta ben göbeğim çıktıkça hoşuma gidiyordu varlığını daha çok hissediyorum bebegimin 😊
Aszey2012 Minikanneee bizde 11+4 üz büzüşme biraz biraz çıkmaya başladı ama daha çok bana bu haftalarda oluşan gazdan dolayı olan bi şişlikmiş gibi de geliyor ☺️
Deletedmom_5 Minikanneee bende çok zayıf hamile kaldım o haftalarda hafiften bi fındık göbeğim vardı belli oluyordu 😁
Minikanneee Zhradc evet canım ilk bebek bende bu kadar erken beklemiyordum karnımın altı şiş gibi biraz şaşkınım o yüzden 🙊
DefneRana Zhradc ayy evet benimde ikinci hamileliğim 10+5 kocaman göbeğim var nasıl saklayacam bilmiyorum ilk bebeğimde 5 ay yoktu. 7.aya kadar azcık bol giysem kimse anlamıyordu bu nasıl bu hale geldi anlamıyorum şimdiden 🧐
Zhradc Minikanneee evet ilk bebekte daha geç çıkar aslında ama yapısal biraz da demekki herkesin vücudu bir değil canım
Minikanneee Anne_adayi57 ay benimde öyle çıktıkça hoşuma da gidiyor zaten hep elim karnımda seviyorum sadece bende mi bi anormallik var acaba erken mi diye düşündüm 😄
Anne_adayi57 Minikanneee benim 5. Aya kadar kimse hamile olduğumu anlamadı çok zayıf bi insan değildim bende gobekliydim eşime benim göbeğim neden buyumuyo derdim sürekli 6. Aydan sonra bi çıktı tam çıktı gelip gidip aynaya bakıyodum büyüyo ne güzel diye şu an 33 haftaligim çok şükür 🤲😊
Zhradc DefneRana Kesinlikle benm de öyleydi 4 aylıkdım eşim yok hiç karnın diyordu 6 ayda anca belli olmuştu bunda hemen çıktı daha 4 ay olmadan kocaman oldu karnım 😂😂🤦🏻♀️ ilerisini düşünemiyorum 😂
Minikanneee Aszey2012 ayy bende bilmiyorum ki acaba gazdan mı bebekten mi anlamadım ama olsun yine de seviniyorum 🥰😄
Sevgikaya1525 Aszey2012 cnm benimde ilk aylar Karnım çktı doktor gaz oluşumu dedi sebebi sonra 3 ayımda karnım düzldi 😂 şuan 15 gündür yanİ 5 ayımda tekrar çktı şuan hiç 21 hftaya benzemiyor 7 aylık gibi😂
Zhradc Minikanneee karnının olması kötü bişey değil canım olduğu daha iyi bence ne güzel hamileliğin en güzel tarafı karnın olması 😍
Minikanneee Zhradc ayy bencede ya hep hayalini kurdum bu anın tadını çıkarmak istiyorum varlığını hissediyorum cok güzel bi şey 🥰😍
Zhradc Minikanneee Daha ilk hareketlerini hisset o zaman anlayacaksın güzelliğini canım biraz daha büyüsün karnın hele ❤️