merve_acar Linaasel İdil Acar çok güzel gelmiyor mu kulağa ? Eşime sevdiremedim bir türlü İdil de harika bence 🙏🥰😊
Linaasel merve_acar cidden mi biz de İdil düşünüyoruz 🤣🤣🤣 çok hoş bence benim kızlık soy adım acaR şuan güngör
melisa_ozgur_46 merve_acar benimkini ikna edeyim başkasını takmam zaten benim ki yabanci ismi gibi diyo 😂
merve_acar melisa_ozgur_46 Benim istediğim isim de yabancı gibi geliyor etraftakilere amaaan olsun ne olacak sanki 🤭
merve_acar M-A_mihra Canım sağlıklı gelsin kucağına almak nasip olsun inşallah 😊 çok farklı bi isim, ilk defa duydum anlamı neymiş
merve_acar Hopimim İçimde kalmasın değil mi? Belki farklı isimler bulup eşimle ortak bir karara varabiliriz fakat yaklaşık 5 yıldır, sevgililik dönemimiz dahil kızımız olursa ismini Adelya koymak istemiştik
Ays0 Benim kızımın ismi Nil olacak. Ama alternatif olarak Evrim, Rima, Beril, Ekin, Ece, Defne geldi aklıma
merve_acar Ays0 Nil de çok güzel bir isim, önerileriniz için de teşekkür ederim. Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza 🤗
merve_acar melisa_ozgur_46 Ben her zaman farklılıktan yanayım fakat çevremdeki insanlar çok açık değil sanırım farklılıklara 😂
Atan Bence kesinlikle icinize sinen adelya olmali zamanla alisirlar soyleyemeyenlerde kisaca ADEL diye kisaltsin👍
merve_acar Atan Doğru söylüyorsunuz, içimde kalmaması ve içime sinmesi önemli. Yıllardır hayalini kuruyorum başka bir ismi kabullenemiyorum zorlasam da kendimi. Adel söylenebilir sanırım kolayca 😊
Atan merve_acar tabiki icinizden geceni koymazsaniz ilerde pisman olursunuz hemde adelyayi ilkkez duydum cok guzel ve cok modern