merve_acar Merhaba, 17. Haftaya girdik ve kızımıza bir isim arıyoruz. Ben aslında Adelya ismini çok istiyorum fakat aile büyüklerimiz tarafından akılda kalıcı olmadı, bir türlü telaffuz edemiyorlar. İsim öneriniz var mı, yardımcı olun lütfen 🙏
Feyza-nur merve_acar klasik gelebilir size ama en sevdiğim isimler alin veya duru eşimde ırmak ve nehire bayılıyor aklınızda bulunsun 🌸
LawyerEce merve_acar Minik prensesimin adı Bade Alâra. Bir daha kıza hamile kalırsam Tutku Arya düşünüyorum. ✨
melisa_ozgur_46 merve_acar Alya lina düşünüyorum ama herkes birini sec diyo söyleyemiyoruz diyo ben gayet söylüyorum ama 😂
merve_acar Gorg_i Adel de çok güzel gerçekten sanırım anlamı Adelya ile aynı “Asil ve soylu” anlamına geliyor. Adelyadan daha kolay söylenebilir sanırım 😊
merve_acar Feyza-nur Bu isimler de gerçekten çok güzel. Bazen de farklılık aramak yerine böyle hoşumuza giden bir isme mi karar versek diye düşünmüyor değilim
Veralynn Feyza-nur Klasik isimleri bende daha cok seviyorum yeni isimler fazlaca modern biraz bkkinlik geldi herkes ayni isimleri koymaya basladi 🤷♀️
merve_acar Feyza-nur Çok teşekkür ederim çok haklısınız aslında ama etkileniyor insan ister istemez 🤭
merve_acar melisa_ozgur_46 Ben de gayet söylüyorum aslında 😂çok da kolay geliyor bana, başka bir isim içime sinmezse Adelya’da karar kılacağım sanırım 🙈
melisa_ozgur_46 merve_acar benimkini ikna edeyim başkasını takmam zaten benim ki yabanci ismi gibi diyo 😂
merve_acar Cerennramazann Elizan ne kadar farklı bir isimmiş ilk defa duydum, hayırlısıyla gelsin inşallah 😊
Linaasel merve_acar hem isim hem soy isim adası çıktık seninle 🤣 neyse isim de İdil Lina Hira gamze cemre duru aleyna İlayda
merve_acar Linaasel İdil Acar çok güzel gelmiyor mu kulağa ? Eşime sevdiremedim bir türlü İdil de harika bence 🙏🥰😊