Kubosunyavrusu Zeynepnacar bittmiş 🙈🥲😫 inanamıyorum maşallah size Allahım sağlıkla kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin canım benim nasıl doğum yapacaksın bellimi ? 💙 duamdasın ne heyecanlısındır şimdi ilk doğumunmu ?
Zeynepnacar Kubosunyavrusu çok teşekkür ederim ☺️ İkinci doğumum olacak inşallah 😻 çok heyecanlıyım gerçekten, siz de bir bakmışsınız böyle iki üç gününüz kalcak az sabır💜
iiremgrzbyr Kubosunyavrusu benim sonn 12 günüm kaldı sen bide bu son zamanları düşün aşırı korku heyecan stres var 😶🙈😅 inşallah hepimizin doğumu istediği gibi kolay ve sağlıklı bir şekilde geçer 💕
Ebrar3435 Kubosunyavrusu son 49 bende aşırı heyecanliyim rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah 🙏🙏♥️😊
benaslindayohum Kubosunyavrusu kızım olucak insallah, sancilarim cikiyor ve rahim kisaligim var ☹ ihmal etme daha oturup kalkabiliyorken hazir dursunlar cnim, bebislere belli olmuyor insallah zamaninda aliriz kucagimiza
Sinem_58 Kubosunyavrusu benimde son 69 gün zor bir hamilelik geçiyor artık bir an önce zaman geçsin kızımı sağlıkla kocağıma alayım istiyorum gerçekten bedenen ruhen çok yoruldum
Nimet-efebspnr38 Kubosunyavrusu Bende sizle aynu gün 69 kaldı ama yarın hastaneye yatıyorum nefes darlıgumdan ötürü bebege oksijen gidiyormu ona bakacaklar cger geliştirici iğne vuracaklar dua edin de hayırla 35 i bari görelim 🥺
BTSG04 Kubosunyavrusu amin canım hepimizde inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🤲🏼 Normal düşünüyorum kızım o gün başka türlü gelmek istemezse 😁 kendimi her türlüsüne hazır hissediyorum kısmet artık 😊 sen neye karar verdin?
Zeynep616161 Kubosunyavrusu benimde tam 69 günüm kaldı, 30.haftam bitti ya heyecanım başladı, şunun şurasında bise kalmadı, rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızi nasip eylesin