Kubosunyavrusu Korku heyecan sevinç hüzün bir sürü karışık duygu içerisindeyim biraz sohbet edelim motive edelim birbirimizi Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin 💙🤲🏻🥰🙈🥺 aşırı heyecan panik pır pır ediyor kalbim "
Minikturtageliyor Kubosunyavrusu son 10 zamanlarını düşünemiyorum ahahaj😂 İyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah sağ Salim kavuşuruz
BTSG04 Kubosunyavrusu son 18 😍 heycan var inanılmaz derecede bendede. Korku yok bir şekil gelicek bebek dünyaya sonrasında zaten geçecek inşallah herşey 🙈😊
benaslindayohum Kubosunyavrusu aynisi bende de yaziyor canim 😂 bi de erken dogum riskin var mobilyalari daha gelmedi kiyafetleri yikanmadi 😒 sende durumlar ne
Kubosunyavrusu Minikturtageliyor bende düşünemiyorum 😫😍🙈 Allahımmm yardımcımız ol. Hepimize kolaylıklar ver 💙💙💙💙
Kubosunyavrusu aysemersin-- yaa öylemi 🙈😍 bakalım nasıl geçecek günler ne zaman gelecek bebelerimiz erkekmi kızmı ? 💙
Kubosunyavrusu Birhamileningunlugu gerçekten 12 yazdığı zaman kendimi düşünemiyorum 🙈🥲 çok değişik bir duygu tanımlayamıyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah nasıl olacak doğum bellimi ? 💙
Kubosunyavrusu BTSG04 son 18 mi 🙈🥲 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💙💙💙 bende korkuda var panik heyecan aşırı nasıl doğum olacağı netleştimi ?
Kubosunyavrusu benaslindayohum Canım Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dert etme hepsi hallolur erken gelme riski derken ne kadar erken ve sebebi neymiş ? Ben oda yapmıyorm eşyalarını yıkamadım onlara başlamam lazım hastane çantasıyla ilgili hiç bişey yapmadım sadcee bebeğimin beşiği hariç herşeyi hazır bakalım Allah büyüktür hepsini yapmaya çalışıcam eksik olan 💙 erkek bebek bu arada senin ?
Kubosunyavrusu Zeynepnacar bittmiş 🙈🥲😫 inanamıyorum maşallah size Allahım sağlıkla kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin canım benim nasıl doğum yapacaksın bellimi ? 💙 duamdasın ne heyecanlısındır şimdi ilk doğumunmu ?
Ilkim_34 Kubosunyavrusu aynıyız benimde son 69 ve aşırı heyecan var biran önce son 10 lara gelmek istiyorum 💕😃
Armindia Kubosunyavrusu Bende son 75.. Bi endişe bi panik sarmadı değil acaba iyi bakabilicekmiyim yetebilicekmiyim gibi manasız duygular 😊😊 ama cooookkk heyecan inşallah sağlıcakla gelir bebişlerimiz 🤲
Duygus97 Kubosunyavrusu som 68 😍 doğumdan yana hiç korkum yok vallahi kendimi korkutursam fena olur o yüzden hiç düşünmüyorum. 😂 Benim tek düşündüğüm eksikleri ne zaman nasıl halletcem kapanmalar devam edecek diyorlar kendime hiçbir şey almadım bebeğin eksikleri çok Allah korusun erken gelse kaldık ortada. Sağsalim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻😇
BTSG04 Kubosunyavrusu amin canım hepimizde inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🤲🏼 Normal düşünüyorum kızım o gün başka türlü gelmek istemezse 😁 kendimi her türlüsüne hazır hissediyorum kısmet artık 😊 sen neye karar verdin?
benaslindayohum Kubosunyavrusu kızım olucak insallah, sancilarim cikiyor ve rahim kisaligim var ☹ ihmal etme daha oturup kalkabiliyorken hazir dursunlar cnim, bebislere belli olmuyor insallah zamaninda aliriz kucagimiza