2cefindik Minikmucizem1 benim su gbi degil beyaz camasirima iz yapcak kadar gelio adet oncesi kurumu olunur akintilimi ki. Hayirlisi. Sizlerinde bebislerini sag saglim kucaginza almak nasip olsun insallah
Maliefem Deletedmom57 hamile değilim ama bende uyumuyorum anne oldum🤗🤗28 günlüğüz tam 4 hafta önce bugün bu saatte doğdu oy annesi kurban olsun ıngaaaa ıngaaaa diyodu ☺️☺️☺️
Deletedmom57 Maliefem yaaa çok güzel 😍😍 Bende kucağıma Almak için sabırsızlanıyorum hele o ilk göreceğim ilk sesini duyacağım anı çok merak ediyorum 😍 Allah analı babalı büyütsün bebişinizi rabbim bahtını güzel eylesin ❤️🙏
2cefindik Deletedmom57 aminn.aynn beklemekten baska care yok. Seninde bebegini kucagina almak nasip olsun bi avazda kurtarsin rabbim
Maliefem Deletedmom57 amin canım teşekkürler rabbim cümlesine yaşatsın o duyguyu ayyyy bir daha doğurmak geldi oğluşumu 😂😂😂 benim çok hoşuma girmişti o an ıkınıyorsun ve çıkıyor rabbim ne güzel birşeydir 🙏🙏şükürler olsun nimetlerine ki böyle güzel bi varlık yaratmış
Deletedmom57 Maliefem Emin’im öyledir bende o anın hayaliyle uyuyup uyanıyorum 😍 Normal Doğum oldu sanırım :)