ikicocukluannee meraklianne1 çok saçma bence bu 😅 kesin eminim kızımda sağdan yumurtladım şimdi oğluma gebeyim soldan yumurtladım tamamen hurafe bu 😅
Minikim14 Fato089910 benmde kızım gec döllenme ve yine hamileyım yıne gec döllenme 12+5 im cinsıyetını merakla beklıyomm
meraklianne1 Gururunannesi doktor mu söylyo peki sağdan soldan diye benim ilk gebeliğim ve söylenmedi de bana
MomHero2 Fato089910 ilk defa duydum. Doğru bir teori mi bilmiyorum ilk hamileliğim de 2 hafta geç döllenme oldu kızım oldu. Bu hamileliğim de 1 hafta geç döllenme oldu kız bekliyorum bakalım. 🤷🏼♀️
meraklianne1 Gururunannesi bana da demedi valla hemde 3 doktora gittim ben hiç biri böyle bişey demedi 😐
Gururunannesi meraklianne1 Ayn bnde üç doktora diktim biri için özel olarak detaylı ultrason da gittim proftu gittiğim hiç birşey demedi
ikicocukluannee Gururunannesi Gururunannesi hamileyken söylemiyor fakat hamilelik öncesi herhangi bi tedavi görüyorsanız hangi taraftan yumurtladığınızı söylüyor . Benim hormonal bi sıkıntım vardı yani hamile kaldığım ay nerden yumurtladığımı biliyordum