Dilekcnkn Uysalfeyza Bu haftalarda adet olman gerektiği için bu ağrıların normal ama kanama vs gibi bir durum olursa veya çok şiddetli bir ağrın varsa doktora görün canım
Biranneadayiiii Uysalfeyza ilk aylar oluyor yani hatta benim 8.ci haftada geçmişti hiç sorun olmaz şuan bebek rahme yerleşmeye çalışıyor o yüzden o batmalar ağrılar 😊 ben şuan 13 haftalık hamileyim arada bı batma oluyor o da çok çok arada yani korkulcak bişi yok 😊
Seyda5234 Uysalfeyza canım benimde kasıklarımda ağrı oluyor ara sıra özellikle yatınca bı anda kalkıyorum unutuyorum o zaman kal geliyo 1 dakka kimildamadan öyle duruyorum
Uysalfeyza Dilekcnkn bi hafta oldu geçikmemle beraber ağrı ara ara giriyor hafta kontrole gidicem ama hemen gitmeme gerek var mı diye
Dilekcnkn Uysalfeyza Yani dediğim gibi haftaya gideceksin bekle normaldir kasıkların ağrır beline ağrı girer aynı adet sanıcısı gibi ama baktın dayanamıyorsun tabikide git ilaç falan verirler
Yenihesap Uysalfeyza ben doktoruma sorduğumda kendini yorma hiç bol bol dinlen ağrın olunca ve ılık duş al dedi belki sanada faydası dokunur
Uysalfeyza Seyda5234 evet bende onu çok yapıyorum dikkat etmemiz gerekiyor hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza rabbimin emanetlerini
Uysalfeyza Biranneadayiiii içimi rahatlattın sağol vala 5 . Haftayı bekliyoruz şimdi doktora gitmek için
Seyda5234 Uysalfeyza amin amin inşallah 🙏 rabbim saglikla gelmelerini nasip etsin inşallah Sende dikkat et Ben artık kapılara yazicam hamilesin dikkat et diye 😂😂 unutmakdan şuan hissetmiyorum ya o yüzden😂
Mavi34 Uysalfeyza ilk zamanlarda rahim büyüdüğü için kasıklarda batma şeklinde ağrı oluyor ama dayanılmayacak gibi şiddetli ağrı değil. Çok fazla ağrınız varsa doktora gorunun
Uysalfeyza Melihakaya ben 2 haftalıkken öğrendim ilk betam 13.60 çıktı 2 gün sonra gittim tekrar baktırdım 48.50 çıktı şuan 5 haftayı bekliyorum doktora gitmek için
melisa_ozgur_46 Uysalfeyza hafif hafif regl sancisi gibiyse az az aralıklarla oluyor sa uzun sürmüyor sa sorun etme canim ama bi anda bicak girmiş gibi gelip uzun süreli oluyorsa hemen doktora git canim