Alizel Ben pilates eğitmeniyim. Dr unuz onay verdiği sürece spor yapabilirsiniz. Nefes nefese kalmayacağınız sporlar yapmalısınız. Spor geçmişiniz yoksa karın kaslarına yüklenmeden kol bacak sırt egzersizleri yapabilirsiniz. Yürüyüşü de ihmal etmeyiniz.
Emelingoo perilice123 ben leslie happy walk yapıyorum. Youtube da 15 dakika sürüyor bir mil yol yürümüşsün gibi. Uzerine bir de acma germe yapıp squat yapiyorum. Toplam 20-25 dk. Yeter
Denedimyedimgezdim Doktorumun önerisiyle 1er saatlik 2 yürüyüş yapıyorum. Toplam 2 saat yani 😬 bazen çok yoruluyorum ama her gün yapmaya çalışıyorum. Evden çıkamazsam 45 dklık 2 leslie yapıyorum. Hamilelik öncesinde düzenli koştuğum için zorlanmıyorum ama zaman bulmak her zaman kolay olmuyor. Hafta içi 1-2 defa da hamile pilatesi yapmaya çalışıyorum. Son haftalarda olduğum için her akşam pilates topunda hareketler yapıyorum. Spor yaparken en önemli şey nabzın çok artmaması saatle ya da nefesinizi sayarak kontrol etmeyi unutmayın lütfen 🤗 yoğunluk değil süreye odaklanmak lazım sakin ama kesin yapmak gerekiyor.
Ozmenesrin Elif-Handan01 Elif-Handan01 1 Haftam dolana kadar bekledim doktorum bekle dediği için.12+1 den itibaren başladım.Şu anda 15+3 deyim
perilice123 -ilk-gebelik ben de hamile kalmadan önce düzenli pilates yapıyordum. Online ders mantıklıymış. Nereden ders alıyorsunuz memnun musunuz?
perilice123 Hostesmom Hostesmom ben asla o kadar yürüyemiyorum. Azıcık yürüsem nefes nefese kalıyorum. İlk üç ay zaten çok halsizdim tam ikinci trimestera geçtim corona oldum zaten o daha da mahvetti. Siz kaç haftalıksınız?
Hostesmom perilice123 ben 30 haftalık oldum canım. Doktoruna danışmadan asla yürüme o kadar tehlikeli olabilir kişiden kişiye değişir bu durum. Bana geçen aya kadar önermiyordu doktorum 2 haftadır yürüyorum.
perilice123 Hostesmom bana hic yasaklamadi hafif yuruyebilirsin dedi ilk bastan beri. 12.haftayi gecince pilates de yapabilirsin dedi. Pilates daha denemedim ama yuruyuste zorlaniyorum. Acaba haftadan mi coronadan mi bilemedim. Insallah ilerleyen haftalarda duzelir suan 15+4um an itibariyle.
pilates_egitmeni_anneadayi DDG merhaba bende pilates eğitmeniyim , hamile üyelerim var bende hamileyim zaten , hep birlikte online PİLATES yapıyoruz , sizde düşünürseniz benimle iletişine geçebilirsiniz 👍🏻