Mlskya Kizlar 2 gundur hafif sancim vardi. Bugun hastaneye gittim. 2cm aciklik var dedi yatisini yapalim geceye kdar dogurursun dedi. Ama ben kabul etmedim imza attim ciktim eve geldim ve suana kadar sanci vurmadi. İyi ki kalmamisim yoksa kesin dogururdum o sitresle😂😂
Mlskya Suu evet tam da rahim kasilmasi demek oluyomus yani bebek kanala iyice yerlesiyomus oyle dedi doktor
REYHANdnmz LiyaNehir kızlar vajinal batma aslında sancı bilginiz olsun ikinci oğlumda çok oldu doktora zor yetiştim açılmış da Doğum başlamış dı bile
EmelGl Bende 39+1 oldum alt tarafa bıçak saplanıyor gibi oluyor anlam veremedim acaba rahim ağzı açılmaya mı başladı kızlar bilgisi olan var mı?
Handemre Mlskya eyvah ben henüz 35 haftalığım ara ara kasık ağrım oluyor ama batma gibi hareket edemiyorum sonra kendiliğinden geçiyor 5 dk Sürmeden
Mlskya Handemre benimde o haftalar da baslamisti nefesimi kesiyodu sonra geciyodu bu zmaana kdar geldik bakalim ne zmaan gelicek kucuk hanim😇
Bebitomubeklerken Mlskya benim kayin validemde esimin dogumunda kacmis hastaneden esim 10 aylik dogmus az kalsin olcekmis kocacigim 😃yapmayin oyle seyler 😃
Mlskya Bebitomubeklerken 😂😂😂 Ay eskilerle simdi ayni degil ki ben gelmesini istiyorum. Ama gelmiyo 39+5 olduk hala tik yok😂😂😂
Mlskya Ipek3427 kotu ornek olmak istemem tabi ki ama herkes de farlilik gosteriyo bende suana kadar tik yok 😂 39+5