[silindi] Fatma272727 inanmıyorum çok çok iyi yaa daha da teşvik ettin beni şimdi . Kardeşin baya iyi olmuş ama gerçekten tebrik ederim gercekteb
[silindi] Minaliy oo süper sende iyi başlamışsın maşallah . İnşallah daha da verirsin . O zaman biz 4 de yaparız buraya yazarız . Sonra sende biz yazınca gaza gelirsin bizde seni teşvik ederiz zaten yap diye. Sende yaparsın 🙏 gitsin kilolar
derya45 Ben de şuan diyetteyim 116 kilodan 108 kiloya düştüm ağır pcoluyum nedir bu egzersiz bize de anlatın nerde izleyebiliriz
[silindi] derya45 Canım egzersiz bu . Yani egzersiz dediğim evde yürüyüş programı diye geçiyor bu . Ama zevkli sıkıcı değil kesinlikle bence hep birlikte yapmaliyiz belli süre sonra alışkanlık oluyor zaten
[silindi] Mom850 Canım benim doktorum tam buğday ekmeği çavdar ekmeği yani esmer ekmeklerden yiyebilirsin demisti . Beyaz ekmek pirinç yeme dedi
[silindi] Mom850 Valla öyle oluyor evde otur otur bacaklar görevini unutuyor resmen . Alışınca yurumedigimiz zamanlarda kendimizi kötü hissedicez inşallah 🙏