BEE 6+3 bizim 🙈 düşük tehlikesi var diye Progestan kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle tabiki 😖 canım hiç birşey istemiyor kokulara aşırı hassasiyet var siz nasıl besleniyorsunuz😓
Neslli BEE en kötü durumda ben varım bende gebelik şekeri çıktı istesemde yiyemiyorum mide bulantılarıda var 2 kilo vermişim bugun tarttı doktor 😔😔
Ozgemrh Neslli merhaba şuan kalp atışını duyuyo olmalısın benimde 6+2 bugün 5 te randevum inşallah bende duyabilirim iyi haberlerini bekliyoruz bende çok heyecanlıyım ☺
Neslli Ozgemrh tahminimce sende şuan duyuyorsun o minik mucizeyi ben hep karamsardım taki bugun o sesi duyana kadar 😂😂😍
Ozgemrh Neslli evet çok güzeldi asıl şimdi hamile olduğumu anladım 😅😍😍 tebrik ederim seni inşallah kucağımızda da görürüz 😍
BEE Neslli oww iyi olursunuz inşAllahh dr arkadaşıma diyet programı vermişti her gün ne yediğini ne zaman yediğini yazıyordu
Semabahri Bende 6 haftaligim mide bulantısı dışında herşey normal şükür cuma günü kontrolumuz var kalp atislarini duyucaz inşallah 😍😊👼
Ipekpncr Kizlar yine kanamam var suan basladi t haftaligiz daha dun aksam yoruldum cok ondan midir gitsek mi bi doktora
Neslli Ipekpncr kanamanın hiç birşeyini hafife alma canım kaçıncı haftan olursa olsun muhakkak söyle dr una
Menas Ipekpncr canım sen neden yoruyosun ki kendini iğne vuruldum sabah aksam 200 mg progestan icip sürekli yatmama rağmen tamamen kesilmedi.leke geliyo sürekli.doktor sadece wcye duşa git dinlen hep dedi.seninde kesilene kadar kendini yormaman lazim.cok hassas şu zamanlarımız
Neslli tubatayfun çok şükür rabbime iyiyim bak unutma canım rabbimin verdiğinde de vermediğindede hep bir hayr ara valla bak