GkeCanKaran Selinnar 6+5 bizimde.sabah bulantılarım çok oluyor birde kasık ağrılarım hala devam edıyor. Göğüslerim şişmeye başladı dokunamıyorm bazende gece ağrıdan uyuyamıyorm. Perşembe kısmetse kalp atışlarını duyucaz ☺☺🙏
Besiktasli Selinnar hiç tavsiye etmem 7/24bulantılarım var ve hiç rahat değilim kusmuyorum ama aşırı bulantı var 😞
Ipekpncr 6haftaligim simdiye kadar mide bulantisi bas dönmesi dahi yasamadim masallah cok iyiyiz sadece ufak kanamalarimiz var am masallahimiz var
Ipekpncr Menas fitil verdi doktorum gunde bir kez 3 gun oldu kullanmaya baslayali simdi daha iyi en azindan kan yok
Menas Ipekpncr benimde 5+2de pembe lekeler başladı .ilkinde o şekilde düşük yaşadıgım için korktum.baska doktora gittim iğne verdi 1 kerelik bu hemen keser dedi.progestan hap verdi 200 mg sabah aksam.6 gundur gecmeyen lekelenmeler çok şükür böyle geçti.hafiflemezse ihmal etme.çok korkuyorum bu kanama lekelenmelerden 🙁
Ipekpncr Menas progestan folik asit degil mi bana gunde 1 kez verdiler onu ama saglik ocagindaki ebe verdi icmelisin dedi belki kendi doktoruma sormam gerek doz icin
Ipekpncr Ipekpncr yok yok tamam progestan hormon bana aynisini fitil olarak verdi ben geceden geceye kullaniyorum
Menas Progestan kanamayi durdurmak icin canım.folik asidi hergun icmen lazim zaten Hamile kalmadan önce içmeye başlayip hamileligin 3. 4. Ayina kadar iciliyo.progestan genelde kanamayi durdurmak icin veriliyo.bende haptan çok iğne etkili oldu.
Ipekpncr Menas cok skintili esim benden cok stresli resmen ayri yaticaz nerdeyse ama nabalim bebisimiz bi guzelce tutunsun buyusunde bakalim
Menas Ipekpncr tüm günümü yatarak geçiriyorum🙂) benim eşimde stressli baya .doktor 10 gun yat dedi.sagolsun su bile doldurmama izin vermiyo.zaman gecmiyo.sen kalp atislarini gordun mu peki?
Semaselcuk Benim mide bulantim var ama kusmuyorum bazen basim donuyor adet sancisi gibi sancim oluyor 🙂