Gizmss 39+3 ilk gebeliğim,dün nişan geldi ama bebek kanala inmedi henüz. Başka hiç belirti de yok🤷🏼♀️
elediyebiri SutlacimiYedimmiBen Yarin 40. haftaya giriyoruz Ama tik yok😂 daha gelmeye niyeti yokmus bebisimin 😂😂😂
HamileKadin Bende 37+5 gunlugum, ara ara adet agrisi gibi karnim agriyor sanci seklinde degil. Ve vajinamda bicak saplanma hissi olusuyor onun haricinde baska bisey yok🤷🏻♀️ Heran dogurabilme duygusu insani geriyor, gercekten dogursakta rahatlasak😄
SutlacimiYedimmiBen HamileKadin bi yandan dogurmak istiyorum bi yandan daha kalsın istiyorum farkli duygular😁
HamileKadin Yorgunanne13 bende 37+5 gunlugum, benimde bulantilarim basladi normalde yoktu. Belkide buda dogum belirtisidir. Cunku bazi insanlar kusuyormus dogum baslayinca. Nasil oluyor bende anlamadim ama🤷🏻♀️
Seyhasya SutlacimiYedimmiBen 38 haftaligim salı günü sezaryan olucam Allahın izniyle 38+6 da doğurmuş oluyorum ismim seyhan memnun oldum 😁
Senarsgnc Seyhasya merhaba Seyhan bende 38 oldum bugün kısmetse Salı günü spinal sezeryan ile Doğum yapacam ilk bebeğim ve cokkkkk heyecanlıyım 🥰 allah yardımcımız olsun sağ Salim alalım kucağımıza 🙏🏻
tgceanl Benim de 38+4 bugün çatı muayenesi oldum normal doğuma müsait dedi ama açılma sancı nişan hiçbir şey yok bebekte kanala girmedi akşamları kasılmalar ve hafif bel ağrısı oluyor sabah hiçbir şey yok 🤷🏻♀️
Seyhasya Senarsgnc bende çok heyecanlı ve panik atak biriyim Allahım bizlere yardım etsin inşallah zor geçiyor son günler hem bebeğim hem kendim kurtulucaz diye düşünceye girip içimi ferah tutmaya çalışıyorum Hayırlı doğumlar dilerim p 🥰🥰
Senarsgnc Seyhasya bende panikataklıyım tek korkum ameliyatta nefes darlığı insallah yaşamam allah yardımcımız olsun 🙏🏻
ayminaninannesi SutlacimiYedimmiBen 37+3 oldum oturup kalkması zorlaştı alt tarafıma baskı yapar oldu artık bebiş ayaklar şişmeye eller uyuşmaya başladı günümüzü aldık inşallah 39 olduğumuz gün 18 mayısta meleğim kucağıma gelicek 🙂🙂🙂