SutlacimiYedimmiBen Aralidnak bn doktora sormadim acikcasi bi sorunda yasamadik dikkatli olmak sartiyla devam edicez bakalim
SutlacimiYedimmiBen Gizemce26 haftamiz gunumuz ayni bndede sanci nisan yok kasilmalar var ama onun disinda baska birsey yoksuyum dogumda gelsin istiyorum oncesi gelince dayiyorlar suniyi😬
Leylanur26 36+4 nst de minik minik sancılarım çıktı ve 1 cm açığım var doktorum bu haftayı atlatırsan dinlenirsen 37 de doğsada erken doğum olmuyor bişey olmaz yeterki şu bi kaç günü atlat dedi
SutlacimiYedimmiBen Leylanur26 doktor yasklamisti vede erken doguma sebep olur diye korkuyordum ilki erken gelmisti
Aralidnak Oznerm yakınlar arıyor ne oldu durumun nasıl diye bugün de doğurmadım diye açıyorum artık yada birini aradığımda doğuruyor musun diye diyaloglar hep😅😅😅
SutlacimiYedimmiBen Gizemce26 2 sattr etrafi silip supuruyorum balkonlari tuvalet banyoyu yikiyorum artik birseyler olsun ama😁
Melike111111 Yagmur58 ishal başladıysa doktora gözükmenizde fayda var Allah korusun bebeğiniz susuz kalabilir
SutlacimiYedimmiBen Bmom hem heyecanlı hem stresli donemler bunlar hem dogurmak istiyorum hemde nasil dogurucam diye kara kara düşünüyorum sanki ilkini leylekler getirmis gibi🤣