Zeynep_ayaz Dorduzlerim ayy masallah cnm ne kadar guzel ya erkencik yasta 4 cocuk dogurmak her yigidin harci degil 😍😁
Aysenurba Hayırlı olsun insAllah hepsini sağ salim kucağınıza alırsınız 😊heyecanli bir hamileleik sizinki🤭
Bubuseli Dorduzlerim Anamm smdi gelde 4 tane isim bul 😂😂😂 ben 30 haftaya kadar zor karar verdim bendekide iş olsa millet nasıl bakicam diye düşünüyor ben isime taktım 😂
Bubuseli SutlacimiYedimmiBen Ahahahahahah eşim bana dedi bulmassan isim nüfus dairesinde ben yazdırcam 😂😂😂😂 Aren karar verdim onu koyucaz inşallah
hanzadeee Dorduzlerim nasil oldu normal.gebelikle asila ma tup bebek falan mi allah yardimcinnolsun cok zoor
UraSsmom Dorduzlerim Ah ne güzel maşallah ya 😍 Tek yumurta oluyo mu acaba dördüzler onu merak ettim şimdi düşünsene dördüde aynı 😅😍🙈
midekoruyucu Dorduzlerim yok kız napcan kaynanayı görümceyi 😂 olanların postlarını görüyoruz hepsi kuyruklu 🐍
Beyzan Dorduzlerde cinsiyet ne oluyor acaba 😍 hepsi aynı mı olur yoksa karışık mi olur çok heyecanlı 😍
Egosto Dorduzlerim yaaaa çok tatlı 4 tane😍😍😍Allah yardımcınız olsun tabiki zor olur ama okuyunca yüzümde tebessüm belirdi inşallH hepsini sağlıkla zamanında alın kucağınıza❤️❤️