Dorduzlerim Alışık olmadığınız dördüz postlarına hazırlıklı olun 😇 henüz 20 yaşındayım 4 bebeğe aynı anda nasıl bakarım bilmiyorum maddi açıdan bir sorun yok çok şükür ama ailem uzak keşke kayınvalidem ya da görümcem olsaydı diyorum 🤭
MKrasnic Dorduzlerim ay maşallah canım kaçıncı haftadasın 😍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Gulce5038 Dorduzlerim offf bereket maşallah ne denir ki Allah yardım etsin gözünüz aydın bütün güzel dualar size layık☺️☺️
Fatma_d Dorduzlerim sağlıkla gelsinler inşallah. Bir sorununuz/sıkıntınız var mı? Kaç haftalıklar? Dünyaya gelen büyüyor, hiç stres yapmayın.
Leylaalin Dorduzlerim Yaaa masallah insallah 4′nü de sağlıkla kucağına alirsin Allah onun yardımı gönderir merak etme sağlıklı olsunlar da
BayanZuzu Dorduzlerim oy maşallah canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla gelsin Yavrucuklar☺️☺️
Beyzan Maşallah Bence sık sık post açın okuyalım çünkü çok nadir olan bir şey insan merak ediyor nasıl olacak diye 😍Allah sağlıkla kucağıniza almak nasip etsin inşallah 🌸
noktaninannesi Maşallah rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah sağsalim kucağına alırsın umarım ☺️☺️☺️ Gebeliğini bizimle paylaşırsan çok sevinirim çünkü gerçekten ilk defa dördüz duyuyorum ☺️☺️☺️
Egemenim64 Dorduzlerim benim bi komşumun üçüzleri vardı canım ayy nasıl tatlılar nasıl uyumlular anneleri derdi çok sakinler birisi uyunca ötekilerde uyur hiç arkdaşa ihtiyaç duymazlar diye hiç merak etme veren allah bakmanada yardım eder çok güzel ama ya kendiliğinden mi oldu tüp falan mı 🙂🥰🥰
1kelebek1panda Ayyy kız darısı başıma çok zor olur alışana kadar ama sonrası çok güzel sana destek çıkan yardımcı olan eşin varsa nasıl bakarım korkusuna girme