a_burcu_bur Dorduzlerim ay maşallah. Varmış iki tarafta da Rabbim kolaylık versin sağlıcakla alın inşallah kucağınıza 🤲
Su123 Dorduzlerim maşallah rabbim kem gözlerden korusun inşallah ❤️Sağlıkla doğsun bebişlerin🤲🏻❤️❤️❤️
Thutik Dorduzlerim maşallah, umarım sağlıklı ve en az zorlukla atlatırsınız hamilelik sürecini. Aynı anda 4 nadir sevinç kaynağı bulmuşsunuz, hepsi size mutluluk ve huzur versin ömrünüz boyunca 💗
Min_demirkol Dorduzlerim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🧿🌸 bizi zor günler bekliyor, seni daha da zor günler bekliyor 😍😂 Allah yardımcımız olsun 🙏
Mumyy Dorduzlerim hayırlı olsun Sağlıkla kucağıniza alın inşallah fakat ben duygularınızı merak ettim ne hissediyorsunuz 😊
Dorduzlerim Mumyy mutluyum aynı zamanda çok korkuyorum nasıl bakarım bilmiyorum Allah yardım eder bi şekilde inşallah
Hale_ee Dorduzlerim bakmasi cok zor ama keske benimde olsaydi dorduzlerim. Doktor da sasirmistir eminim
Gururunannesi Dorduzlerim bncede cnm. Ztn erken yaşta olduğunuz için de olabilir Allah kazasız belasız elinize almanızı nasip etsin
ikizcanlarim2021 Dorduzlerim yaaaaa süpersin yorumlarını keyifle okudum rabbim sağ sağlim 4 bebeğini de kucağına almayı nasip etsin inşallah cuma saatin de rabbim evlatlarımıza sağlıkla kavuştursun hepimizi 🙏🏻🤍🤍
orkidehaniimm Dorduzlerim ayyy nasıl güzel maşallah tebessüm ettiriyor hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah bebisleriniii ve kolay bi hamilelik sürecin olur insallaah rabbim kolaylık versin yanında olsun🙏😍😍
kelebegimm07 Dorduzlerim AA hayırlı olsun masallahhh 💙🤍 demekki 2 si tek yumurta 2si.cift yumurta Allahım bagislasin inşallah 🙏🙏💗
41irem Dorduzlerim aayy 😍 maşallah 🧿 allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bol maceralı günler sizi bekliyor gibi😁 hayırlı olsun ❤️