Suicmeyiunutma Dorduzlerim yaaaa 🥰 bir defa da 4 harika. Dilerim çok kolay geçsin hamilelik süreciniz 🙏
Guneyinannesi1 Dorduzlerim ben şok gerçekten kimseye deme valla bak nazar değer ben göze çok inanırım gözden basima gelmeyen kalmadığı icin evden çıkma kimseye bisi deme kendine cok dikkat et saglikli olmaları dileğiyle ❤️😘
12oe Dorduzlerim maşaAllah subhanAllah🤍☺️ Tebrik ederim Allah sağlıklıca dünyaya getirmeyi nasip etsin. Tek seferde 4 tane çok çok iyi gerçekten hiiiç kendinize öyle 1.50′yim demeyin biz kadınlar çok güçlü ve kuvvetliyiz siz yaparsınız evelAllah💪🏻👍🏼
Kestanesekeri Dorduzlerim şuan çok yeni bence burda da paylaşmayın çok sevinçlisiniz anlıyorum ama bebek nazarı kaldıramayabiliyor Allah hayırlı etsin
Kkkll Dorduzlerim sülalede var mı ? Avusturalya’da çok oluyor böyle gebelik onların geni ile alakalı ama bizde aZ, Allah kolaylık versin😆
Seydaakoluk Dorduzlerim şimdiden hayırlı olsun canım Rabbim İnşAllah hepsini sağlıcakla kucağına almayı nasip eder 🙏
a_burcu_bur Dorduzlerim ben de şaşkınım ve de yüzümde hala bi gülümseme 🥰😊👏 ailenizde var mıydı canım 🧿🧿🧿
058elf Dorduzlerim genlerinizde ikiz üçüz var mı canım? Bu arada maşallah Rabbim kolay hamilelik süreci nasip etsin 🤲🏻 🥰