tupmideligebe 3uncuyeAnneOluyorum ben instagramdan buldum sipariş verdim makrome anahtarlık istersen sayfasını paylaşırım
3uncuyeAnneOluyorum tupmideligebe sağol cnm, yurt dışında yaşıyorum, buraya kargo biraz pahalı oluyor maalesef. O yüzden ya burada yapan birini bulmam lazım yada şu illet virus bitsin gitsin de annemler gitmek istiyor onlardan isteyeceğim 🙂
clksyma-97 Mumyy canım bende çok yakın çevreme vermek için makrome anahtarlık yaptırdım birde makromeden kapı süsü bir kere oluyor sonuçta benim ilk bebeğim ☺️
clksyma-97 Mumyy takı yastığı yaptırmadım çünkü insanlara birşey tak dermiş gibi oluyor o yüzden sevmiyorum tabiki bu benim kendi şahsi fikrim
Mumyy clksyma-97 ben de hatıra kalmasi için yaptırmıştım yatakta da hoş duruyor yani takacak olan zaten gelmeden ayarlamış oluyor akrabalar takıyor takı da pahalı artik
Rolria Mumyy Sabun yaptırdım yine tek tük belki corona azalır biterse önlem alarak gelenler olur diye küçük takı yastığı da yaptırdım. Kapı süsü de çünkü odasının kapısına aşacağım hepsi anı ilk bebeğim kötü bir zaman ama hevesim kalmasın istedim 🤗
Mumyy Rolria iyi yapmışsınız sabun iyi fikir gerçekten ben de sipariş verdim kapı süsü takı yastığı hatıra kalsın ilkine yaptırdım buna haksızlık olmasın😊
Aysee21 3uncuyeAnneOluyorum ınstagramda sadecemakrome diye bir site var bende oraya yaptırdım hatta burda post açmıştım sayfamdan bakabilirsiniz
Gizemkerem 3uncuyeAnneOluyorum by_makrozade kuzenimin sayfası isterseniz bir bakın çok güzel anahtarlık ve kapi susu yapiyor
Aysun1983 Mumyy kapı süsü yaptırdım resimlerde hatıra kalması için masa süslicem 20 adet kolonya 20 adet lokum paketledim stantlı balon aldım ve bebek çikolatası hazır aldım cibinliğide var yeter 😍