Melek_ceyhan Merhaba kızlar eylül ismi nasıl sizce? 😊 Doğumumda eylüle geliyor Allah nasip ederse Bide Asel ismini beğeniyorum
Buyuyoruzannecim1 Melek_ceyhan benimde kizim olsa eylül koyucaktım çok samimi geliyor bana eylülde doğum inşallah erkek
Susam20 Melek_ceyhan yaaaaaa Eylülll benim kızım olsaydı Eylül adını verecektim oğlum oluyır Eren koyacağız ama ikincisi kız olırsa yine Eylül😍 bu isim çok naif kibar zarifff bayılıyorum
Mina-yekta Benim kızımın adı Eylül ❤ 3 yaşında simdi hiç zorluk cektirmedi bana cok uslu bir bebekligi oldu 😊
bebissveannesi Melek_ceyhan bizimde Eylül de doğacak inşallah ismini de Eylül düşünüyoruz çok naif ve kibar geliyor bana 😌
Mooommyy1 Melek_ceyhan Allah izin verirse kizimizin ismi Eylül Mina olucak ❤ eşim cok istedigi icin koyduk
Kebiredmrc Eylül de doğacak kızların çoğu eylül olacak sanırım 😀 bizimki de eylül de doğacak nasipse ismi eylül eva olacak 🌸
Shsg Melek_ceyhan Sağlıkla alın kucağınıza . Benim de Eylül’de bı kizim olacak 5yasinda kızım var o da adı Eylül olsun diyor ama bakalım ben başka babası da başka isim diyoruz kimin dediği olcak bilmem ama güzel bence ☺️
Bsraklc Melek_ceyhan Bizde Eylül Asel koyacağız Allah izin verirse bence çok güzel ikisi de uyumlu Eylül ismini eşim istedi Asel de ben Kur’an da geçiyor diye istedim anlamı da çok güzel 🌺
Tugba61 Bende Eylül ismini çok seviyorum kızım olursa koymayı düşünüyorum çevremde pek hoş karşılanmasa da bende Eylül nisayı yakıştırıyorum 🥰🥰
Prensannesii38 Melek_ceyhan 34 haftalık gebeyım kızım olcak ınsallah adını eylul koyucaz eylulde dogmuyor ama hosuma gidiyor cok naıf bı ısım
hilal8689 Melek_ceyhan tahmini doğum tarihim 9 ekim fakat tüp bebek olduğundan muhtemelen eylül sonunda sezaryen olurum gibi geliyor. Biz Elif Eylül koymayı düşünüyoruz.
Kebiredmrc evaburak95 yaa ne güzel eva çok sık duyduğumuz bir isim değil kulağa çok hoş geliyor 😊 kaç haftalıksınız
Shn16 Melek_ceyhan cok güzel bi isim ben cok seviyorum Eylül ayında evlendşm, eylüldede kızım olacak benimde allah nasip ederse. Aklımda baska isim olmasaydı eger koyabilirdim.😊