Seda_selim serpilfethullah Arkadaşlar ödemeniz hazırdır diyor yan tarafin dada kapsam dışı yazıyor bilgisi olan var mi acaba bu şekilde oluo da parasi yatan var mi .?
serpilfethullah Seda_selim evet yatiyor esim gtti pttye aldi parayi ama pttde kayitliysan ordan aliyomrmusun degilsen polisler eve getiriyorlarmis
serpilfethullah Semrakrbck gecen sene para alanlar aliyor galiba hic basvuru yapmadiysan pandemi yaz e devletten tc numaranin son iki numarasi kacsa o gün gir basvuru olustur
serpilfethullah Izmirlianne_35 basvurduysan yazdigim.numaraya msj at donus sagliyorlar bide sosyal yardimlasma var oraya bakarsan ögrenirsin
Oznur_08 Sedakbyk canım yazdım da Canlı desteğe yönlendirdik geri döncekler dedi yani arıcaklar herhalde onu anlamadım
Sedakbyk Papatyya edevlete girin arama kismina pandemi destek basvurusu yazin tiklayin ordan basvuru yapin.
Sevi36610 Bu para herkese yatan birşey mi çalışan çalışmayan.eğer öyleyse bende başvurayım çıkarsa ihtiyacı olan birine vereyim.çünki bir yerde okumuştum durumları iyi olmasına rağmen çıkan çok insan varmış.
Mlttpl Bende de süreç devam ediyor diyor sosyal yardıma da girdiğimde sosyal yardım bilgisi bulamamıştır yazıyor böyle yazıp da yardım parası alan var mı acaba