serpilfethullah Oznur_08 e devletten yogunlktan dolayi giremiyorsun yazdigim.numaraya msj atin size donus yapilacaktir
Oznur_08 serpilfethullah onlar mı arıcak canım bide ben pandemi diye girdiğimde e devlette süreç devam ediyor yazıyor
Tuba11 serpilfethullah merhaba bende dediğinizi yaptım aynı şekilde. Dönüş yapılacak dedi. Kaç gün içerisinde dönüş yapıyorlar yada aynı gün içinde arıyorlar mi.
Izmirlianne_35 Bende sosyal yardim bilgisi bulunamamıştır yazıyor bu demekki yatmamış oluyor herhalde
serpilfethullah Izmirlianne_35 basvurduysan yazdigim.numaraya msj at donus sagliyorlar bide sosyal yardimlasma var oraya bakarsan ögrenirsin
serpilfethullah Semrakrbck gecen sene para alanlar aliyor galiba hic basvuru yapmadiysan pandemi yaz e devletten tc numaranin son iki numarasi kacsa o gün gir basvuru olustur
Sedakbyk serpilfethullah bilgilendirmeniz icin cok tesekkurler Allah razi olsun simdi yazdim hemen cevap verdiler 💕🌺
Oznur_08 Sedakbyk canım yazdım da Canlı desteğe yönlendirdik geri döncekler dedi yani arıcaklar herhalde onu anlamadım