Prensesininannesi Minikanne06 75 bile dolduramıyorum birazcık göğüslü olmaya heves bir yandan da benimkisi çarlıyorsa olmasın daha iyi ozaman 🤣🤣
Minikanne06 Deletedmom_879 valla daraliyom ben artık aldığım nefes yetmiyo sanki ceyran yaptırsam omzum ağrıyo hemen şuan yelpazeylen yelliyom kendimi cok sıcak nefes alamiyom sıkılıyom zaman geçmiyo off 😂😂
Minikanne06 Glitter göğüs kası calisirsa iyi olır aslında dediginiz gibi vaktim olurda yapabilirsem yaparım 😁😁
Deletedmom_879 Minikanne06 benimde cam acsam cereyan yaptirsm koca hastalaniyo bana kulunç giriyo dogum psikolojisi iice bastı beni tmizlik duruyor cantam hazir degil besik temmuzda gelecek 😂 daha sayiyimmı😂😂
Minikanne06 znurstnKaraca erkek diye duydum bende ama alakası yokmuş demekki her ikisindede kararıyo😂😂
Minikanne06 Prensesininannesi ablam sonradan geçiyo o çatlaklar eser kalmiyo dedi ama bebişin emebilmesi icin azcık büyüsün 😁😁
Prensesininannesi Minikanne06 😂 Kafam kadar bişey olmasın ama 80 ,90 dolgusuz beden kullanmak istiyecdk durumdayım 😂 tabi birde bunla çocuk ne doyacak bu gdişle sütüm olmaz diye düşünüyorum 🤔
Elif4334 Minikanne06 adamlara da yaranılmıyoki zaten küçük olsa dalga konusu büyük olsa dalga konusu 😂😂
Bannesi Minikanne06 Geçiyo cnm onlar kahverengi olan kısım açılıyor 3 çocuk doğurdum açılmasaydı zenci olurdu herhalde memişlerim😂😂😂 he benim göğüs uçlarım küçük olduğu için o konuda yorum yapamicam hiç öyle büyümediler yani