Knber Minikanne06 Ahahaha ben ikinciye hamileym bekarlık sütyenlerim oluyor hala😂😂😂 bi sütyeni kaç sene kullandın deme 2 seneye 2 çocuk anam bende 😂😂😂😂😂
Minikanne06 Knber maşallah attığınız gol olmuş 😂😂😂 yok demem anam benim 3 senelik sütyenlerim duruyo 😂😂😂
Elif4334 Minikanne06 göğüsler eski haline dönmüyo malesef ben emzirmediğim halde kocaman kaldı küçüklerdi
Minikanne06 Elif4334 arkadasımda cocugu bi bucuk yasına gelmeden boraktı onunkide sert ve dik duruyo emzirmeyince damarlar sert kalmaya devam ediyo heralde çocuk emdikçe boşaldığı için sünüyo sanırımm
Duyguynrky Minikanne06 ya ben görüyorum çoğu hamilenin hiç büyümemiş benimkiler pazardan 110 beden penye giymelik olacaklar nerdeyse
Minikanne06 Deletedmom_879 rengi açılsın ay 😂 ben bile böyleysem eşim o ne la öyle demekle haklı sanırım🤣🤣
Duyguynrky Minikanne06 benimde 75 ti o da bol geliyordu şimdi 90 giyince ohh oluyorum 85’te işte oluyor 😂
Deletedmom_879 Minikanne06 amann neler diyolar yaaa ama tabikide espiri yapiyolar şakalasmayi seviyoruz biz biraz balina oldum yük gemisi oldum patates cuvali oldum kendik bile dalga geciyom kendimle 😂 kocalar napsin
Bannesi Minikanne06 😂😂😂 cnm doğumdan sonra süt dolduğu için hepten şişiyor nüyüyor. Sonrada fosssss sönüyor🙈😂
Minikanne06 Bannesi emsin bebem sönmesine razıyım yine hamile kalınca dolgunlaşır belki ama şu ucu varya kahve kısımları genişledi baya ve karardı koyulaştııı orası geçsin daha bişi istemiyomm😂😁😁
Bannesi Minikanne06 Geçiyo cnm onlar kahverengi olan kısım açılıyor 3 çocuk doğurdum açılmasaydı zenci olurdu herhalde memişlerim😂😂😂 he benim göğüs uçlarım küçük olduğu için o konuda yorum yapamicam hiç öyle büyümediler yani
Tugbamete Minikanne06 ahh keşke küçülmese 75 i dolduramayan ben südyenlerime sığamaz oldum ağrısı olmasa çok memnunum bu hallerinden 😂😂😂
Minikanne06 Tugbamete benim ağrısı sızısı geçti bazen coook kasınıyo öyle böyle değil 😂😂 bende sütyen alışverişine çıkıcam 1 tane idarelik almıştım 90 bedendi sanırım onunla rahat ettim 😂🤣🤣🤣
Prensesininannesi Minikanne06 ben 29 haftayım hep küçükdü hamilelikde hala küçük ne zaman büyüyecek diyorum 🙈 büyüsünde küçülmesin 😂😂