Twinsmom66 Minikanne06 emzirirken yanında kimseyi istemiym açamam kapkara oldu benim gzuel memislerim 😂 neyse kızlarım için herşey uamrim düzelir ya allah ilişki filan yasak bize de benimki bi 8 aydır göremiyo 🤣
Minikanne06 Twinsmom66 benimkide 1 aya yakındır göremiyo 😂 kız bebişe mi hamilesin ben erkeğe hamişim erkekte kararır göğüs ucu diye duymuştum demekki farketmiyo 😁😁
Minikanne06 Twinsmom66 eşimin teyzesi doğum yapmıştı 3 4 ay oluyo sanırım emzirirken gördüm siyaha doğru kahverengiydi resmen ve acayip genişti görünce bi tuhaf olmuştum inşş geçer doğumdan sonra rengi mengi açılır 🤣🤣
YaSeEeeee Minikanne06 benimkide karardı ama büyümedi keşke azıcık daha büyüseydi yavf küçük çünkü 🙈😁😁😁🤩
Minikanne06 YaSeEeeee kız büyüyünce de catliyoo resmen damar damar gibi oldu sonradan geçer diyorlar ama olsun yinede çatlak 🤣🤣
Minikanne06 Knber ciciklerim minnoş ama pürüzsüzdü ne biliyim şimdi çatladı yayıldı resmen karardı bidee anüühh bunlarla yaşamaya alisicaam saniriim 😂😂
Knber Minikanne06 valla benimkiler hiç kararmadı kız memesi gibi maşallah ama bi büyüyo bi küçülüyor bi sünüyo😂😂
Mavi1 Minikanne06 ay bana çok ağır gelemeye başladılar ya mümkünse küçülsünler taşıyamam böyle kocaman 🌞
HaticeTygnTpc EsenPelin Benimde tam ayarı oldu beyaz tenliyim kararmadı da çok güzel dik duruyo insallah küçülmez 🙈😄😄
Merve1996 Minikanne06 80 benimki ama bende buyuk gogusleri sevmiyorum boyle cok belli olmasini benimki yeterli geliyor 😊
Minikanne06 Merve1996 banada 80 ideal gibi geliyo süt dolunca mecbur büyüyecek bebe emdikçe sünecek 😂
SevDin Minikanne06 inanın bende hep öyle kalacak sanmıştım göbek çizgisi gibi oda bir süre sonra geçiyormuş 😍