Minikanne06 Kızlar göğüsün kahverengi kısımları karardı resmen onlar sonradan geçer heralde bide küçülür mü geri eski haline döner mi sizce ???😁😁
Minikanne06 EsenPelin sönmüş balon gibi olacak 😂😂😂 şu ucunu merak ediyom kız nası genişledi varyaa 😂😂 eşim gördü o ne la öyle diyo😂😂😂
HaticeTygnTpc EsenPelin Benimde tam ayarı oldu beyaz tenliyim kararmadı da çok güzel dik duruyo insallah küçülmez 🙈😄😄
Minikanne06 Deniz2961 cok genisledi yaa bide karardı resmen koskoca duruyo küçüktü hamile kaldıgımda nası büyüdü alışamadım😁
Twinsmom66 Minikanne06 aynen benimkide alay etti benle . Inslalah küçülür ya kendimden soğudum valla hep alay ederdim öyle meme uçlarıyla benimde oldu 😭😭
Merve1996 Minikanne06 ben 35 haftalik hamileyim hala ayni goguslerim Allah var buyurde tombul tombul olur diye korkuyordum 😊
HlyaSinanAk Minikanne06 cicikleriniz normalde kucukse mesela 80 85 beden gibi hicbisey degismiyo kuculmuyoda sunmuyoda buyukde kalmiyo hep ayni kalıyorlar 🙈🙈 keske buyuk kalsalar ama zor yani
Minikanne06 HlyaSinanAk evet 80 takıyodum ama şimdide o iz yapiyo bende sıkıyo azcık ama kilo alımındandır doğurunca eski halimw dönerim heralde 🤣🤣🤣
Meyland HlyaSinanAk benimkiler normalde 75😂😂 sana göre minik katagorisine giriyor😂😂sobradan söner ve sünerlerle yandım. Aman Allahımmmm😢😢😢
Minikanne06 Merve1996 en ideali orta olan aslınsa 80 85 beden 🤣🤣🤣 benimkiler küçüktü evlenmeden önce yok gibilerdi hatta hamile kalınca büyüdü genişledi üstelik çatladı bi tuhafıma gidyo şimdi 🤣🤣🤣
Minikanne06 Twinsmom66 ay demii kocaman resmen yaa eşimde öyle diyince tuhafıma gitti yanında üst değiştirmiyom artık emzirirken görür yine ama o zamana kadar ben kendimi alışmış hissederim o ciciklere 🤣🤣
Merve1996 Minikanne06 80 benimki ama bende buyuk gogusleri sevmiyorum boyle cok belli olmasini benimki yeterli geliyor 😊
Twinsmom66 Minikanne06 emzirirken yanında kimseyi istemiym açamam kapkara oldu benim gzuel memislerim 😂 neyse kızlarım için herşey uamrim düzelir ya allah ilişki filan yasak bize de benimki bi 8 aydır göremiyo 🤣
SevDin Kahverengi lekenmeler Doğumdan bir süre sonra geçiyor ama uçlarının değişmesi yada eskisi gibi olması tamamen şansınıza