elifkurt96 Buket1906 Ha ha hay 😂 Bende 33. Haftafayım şimdiye kadr hep sagdaydı küçük hanım bu aralar artık sürekli sola gidiyor ve sürekli aşağıda artık her an doğum başlicak gibi hissiyat veriyor artık 🤰🤗😌😌
Nelmali Buket1906 keşke benim de öyle olsa sabah başka yerde aksam baska yerde ustelik daha 20.hafta ama karnım sürekli dalga dalga o döndükçe içim bulanıyor nolur uyu modundayim sabahtan akşama kadar 🙈
Minik1bey Buket1906 Yok valla çok hareketli sayılmaz öyle aman aman hareketleri yok ama hareket edeceği zamanda kaaburgama baskı yapıyor direk 🥰
Minik1bey Buket1906 Ayy sorma. Şimdi hastaneden çıktım 2 kere nst ye girdim ilkinde çok hareketsizdi 2.ye tatlı yiyip bidaha girdim ondada biraz sancım çıktı 🙄 Napcam bilemedim 🥺 Allah’tan çok yüksek değil biraz daha bekler inşallah 38 tamamlasak yeter
elifkurt96 Buket1906 inşallah bende öyle umuyorum ama Maşallah bu kadar hereketli bir cimcimeyi nasıl durdururum bilmiyorum 😂😂
Minik1bey Buket1906 Ara ara belim ve kasıklarımda ağrı oluyor evet hisseediyorum ama ben onları normal diye hiç takmıyordum bile 🥺