Cnsu2456 Lütfen dualarınızı bekliyorum,bugün sezaryen işlemi ile doğum yapacağım.Çocuğum sağlıklı olsun başka dileğim yok.Sağ olun şimdiden 🌸
Fatmaada2015 Cnsu2456 allah yardımcımız olsun inş bende bugün 3.sezeryanımı olacağım saat 10 da gideceğim Allah nasip ederse
Emine46- Cnsu2456 bende doğuma gireceğim 1 saat sonra Allahım sağ salim kurtarsın bizi evlatlarımıza kavuştursun canım dua edelim birbirimize🤲🏻🤲🏻
hunilianne Rabbim hepinize kolaylık versin, sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza 🤲Cnsu2456 Emine46- Fatmaada2015
Cnsu2456 Fatmaada2015 amin insallah rahat geçiririz,öncesini sonrasını da çocuklarımız da sağlıklı olsun inşallah
Fatmaada2015 hunilianne aminn çok teşekkür ederim stres heyecan korku hepsi war halbuki 3 olacak ama ne bileyim neden böle oldum gece hiç uyumadım
CnsHazel Cnsu2456 allah yardımcın olsun hayırlısıyla sag saglim al evladını kucağına inşallah darısı bize olsun 🧿😊
Gulizz Cnsu2456 Ben de bugün saat 3te sezeryan ile dogum yapacağım, allah yardımcımız olsun sağ sağlim evladimizi kucagimiza alalim insallah🙏🙏