17ekiiimmmm Kime göre neye göre yatıyo bu para. İnsanları birbirinden ayıran özellik ney mesela. Kimine yatıyo kimine yatmıyo neden mesela. İhtiyacı olana mı yatıyo öylesine başvuru yapana mı anlam veremedim. İnşallah hak edenlere yatıyodur
Yildizanne 17ekiiimmmm inan bende biliyorum kime çıkıyor nerdeyse bir yıl olacak başvurum ama cikmiyor
Durunbigeldim 17ekiiimmmm geçen sene 1000 tl idi. Eşim dağıttı köylere falan ve eşim dedi ki yarısından fazlası ihtiyaç sahibi değildi🙄bakalım bu senede dağıtıcaklarımı elden
elisam1206 17ekiiimmmm bende dün başvuru yaptım ilk defa daha önce hiç yapmamıştım ve bana gelen yanıt daha önce yapmışsınız yada ailenizden biri almış halbuki ne ben ne ailem almadı 😂
Serifesahin Yildizanne aynen geçen seneden beri hala cvp yok 😂kardeşim sigortasız çalışıyor ona hiç yök ama arkadaşına 3 kez vermişler 🤷♀️
yagmrtayfn Miskokulum35 gerçekten öylemi benm gerçekten ihtiyacım olduğundan alıyorum ben e devletten baktım bişey görünmüyo nasıl yapablirim acaba
Yildizanne Miskokulum35 ya bana ramazan kolisi vardiya devlet dağıtıyordu o çıktı aldım ama hala çıkmadı yardım felan
Miskokulum35 17ekiiimmmm mesela kömür yardımı gıda yardımı gibi yardım alıyorsa 3 4 gün içinde çıkıyor. Okadrınıda bilmiyorum
2cicek_1bocek_annesi Miskokulum35 onlara hiç çıkmadı hep ihtiyac olmayan herşeyi olan eli ayağı bol olana cıktı tanıdığım kaç kişi sosyal yardıma kayıtlı bi 50 krs çıkmadı
Durunbigeldim 17ekiiimmmm yardım alanların yarısı böyle malesef. Bizde içinde olduğumuz içina az çok biliyoruz neler neler var
[silindi] elisam1206 hanede 1 kisi basvuru yapabilir canim almissiniz dememis mesala ben yapamam esim yapti gecen sene aldik bu senede oyle ben basvuru yapamiyorum ama esime tekrar yaptım
17ekiiimmmm Serifesahin kız Türkiye çalkalanıyo uyan 😄😄 1100 TL pandemi desteği var canlarının istediklerine veriyolar canlarının istemediklerine vermiyolar sanırım onu tartışıyoruz
elisam1206 17ekiiimmmm ay keşke öyle bir imkanım olsa 😂tekrar başvurdum bu sefer açıklama kısmına ailemden kimse almadı diye yazdım yine aynı cevap geldi 😂