Şu an 11+4 haftalık hamileyim ve yaklaşık 10 gündür geçmeyen bi idrar yolu enfeksiyonu ile savaşıyorum ve artık dayanılmaz bi hal aldı. İçiniz de buna dair bi bilgisi olan ya da bunu yaşayanlar varsa lütfen bana bi fikir verin yardımcı olun nolur🙏🏻 Şu an yasaklardan dolayı hastaneye de gidemiyorum ve daha 10 gün belki daha fazla gidemeyeceğim. Doktora gidip fikir alan ya da doktorun önerdiği evde yapılacak bi yöntem söyleyin Allah rızası için gerçekten artık canım çok yanıyor🙏🏻
İdrar yolu enfeksiyonu
Nurocall mutlaka doktora gitmen lazım ben çok çektim ve ateşim 40 a kadar çıktı. İdrar kültürü yaptırman lazım kültür sonucuna göre antibyotik kullanılıyor. Tek seferlik monurol şaşe alabilirsin ama eczanede reçetesiz vermez antibyotik olduğu için. En azından acil servise git monurol yazarlar yüzde yüz.
Nurocall bende de var suan gunde en az 3 litre su ic dedi doktor bir de camasirini temiz tut sık degistir
Nurocall canim hamile olduğun icin kesinlikle doktoruna danismalisin. Evde yapabileceginde bol bol su icmek, asiri baharatli gazli asitli yiyecek iceceklerden olabildigince uzak durmak. Her gun ic camasirini degistir pamuklu cok dar olmayan ic camasiri tercih etmelisin. Birde yikanan ic camasirlarini ütüle mikroplar kirilsin diye. Bol seyler giymeye calis. Ama en en önemlisi bol su icmelisin
Nurocall bana alttan fitil verdi 6 gün kullandım enfeksiyon sıfıra düştü . Ama sürekli tekrarlayacak birşey bende kendiliğinden oluşuyor temiz tutmama rağmen .
Nurocall
Hamileliğimin en başından beri aynı durumu yaşıyorum şuan 35 haftalık ikizlere hamileyim hala aynı değişen hiç bir şey yok ne kadar ilaç kullanırsam kullanayım asla geçmedi her yolu denedim olmadı inşallah hamilelik bitince biter çünkü çok yoruldum artık
Cevap veren herkesten Allah razı olsun🙏🏻 Meğer ne kadar çok bunu yaşayan varmış. Gerçekten çok yoran ve yıpratan bir durum bu süreç.. Umarım kim bununla savaş veriyorsa en kısa zaman da sağlığına en iyi şekilde kavuşsun içinde ben de İnşallah 🙏🏻🥺 gerçekten çok zormuş..