Amour00 Randevular acayip dolu sabah erkenden gitsem randevusuz bakarlar mı boşa gitmekte istemiyorum bi yardımcı olur musunuz kızlar bu şekilde giden bilen var mı acaba
Elif0801 Amour00 Ben özele gidiyorum doktorum randevu almana gerek yok diyor gidince kaydımı açtırıp giriyorum. Siz özele mi gidiurosunuz develete mi bilmiyorum ama hastaneden hastaneye değişebilir randevusuz alma durumu 🤷
Hamileyim-mutluyum Amour00 Canım ben de randevu alamadığım için randevusuz gidiyorum muayene ediyorlar
Hilalll123 Elif0801 Peki 10gun sonra tekrardan gittiğinizde özele ücret alıyor kar mı ben 27nisanda gitmiştim 7mayista gidecem alırlar mı ücret
Sinemer3n Amour00 sabah 7.30 da gidip sira aliyosunuz muayene olabilirsiniz. Ben 2 defa oglen gittim sansima yine muayene olmistum ankara sehir hastanesinde. Ama illa su doktoru istiyorum diyosaniz malesef kime denk gelirse ona sira alirsiniz
Zeynepbera Amour00 Bende Ankara şehir hastanesine gidiyorum öğlenden sonra ama randevu almıyorum barkod veriyorlar kim boşsa
Nalinnn yelizyeliz valla ben özele gidiyorum randevulu sistem yok gişeye girip sıra alıyorsunuz ama devlette katiyen bakmıyorlar
Amour00 Sinemer3n Doktor sorun değil farketmez yani yalnız ben otobüsle gidicem o saatlerde otobüs bulabilir miyim acaba
Linam2021 Hilalll123 gittiğiniz günü de sayıyorlar 10 günün içinde en azından benim gittiğim hastane öyle yapıyor o yüzden Bi arayıp sorun isterseniz diğer türlü 10 günü geçmiş oluyor.
Elif0801 Hilalll123 10 gün içinde gittiğinizde ücret alınmaması gerekir kontrol süresi içindesin çünkü l bu hastaneye göre değişiklik göstermez diye biliyorum 😊
Beyzan Mom850 önce hastaneden randevu alıyorsunuz sonra o randevunun ekran resmini aliyorsunuz bu yeterli oluyor izin belgesi olarak
yelizyeliz Nalinnn evet özelde öyle imkan oluyor keşke devlettede olsa ama kesinlikle bir yığın olacağı için asla yapılmıyor🙏🏻